Renée
Renée Life 5 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Betrapt! Deze molactie was vol in beeld bij de finale en nu weten we wie (wellicht) de Mol is

Houd je vast. Tijdens de finale van Wie is de Mol gebeurde er veel. Er werd verdacht gedaan, gespeeld en gesproken met elkaar, maar wacht even… Werd er nu een molactie vol in de aflevering uitgezonden? Volgens De Telegraaf deed Sarah namelijk iets heel geks.

Wat Sarah deed in de Wie is de Mol finale is zo verdacht dat je heerlijk in je Sarah tunnel kunt blijven zitten. Als dit er niet op wijst dat ze de Mol is, dan weten we het namelijk ook niet meer.

Maar eerst terug naar het fragment.

De verdachte actie van Sarah in de Wie is de Mol finale

Het belangrijke fragment zie je in de eerste opdracht ‘Stamhoofd’. Wat gebeurt er? Oplettende kijkers zagen het al: Sarah plaatste schijven op een paal in het water. Nogal gek, want het is de bedoeling dat de schijven naar het strand worden gebracht, niet terug op de paal worden gezet.

En oké, oké. Het kan zijn dat ze alleen een bepaalde kleur wilde pakken en dat die kleur onder andere schijven bevond. Maar waarom zou ze die schijven dan terugleggen en niet meenemen? Ja, ze beweren dat de schijven zwaar waren, maar verdacht is het wel.

Het is in ieder geval onwijs vreemd. Als Sarah niet de Mol is, dan zitten wij in ieder geval compléét op de verkeerde persoon.

De actie bekijk je hier terug.

Alle hints op een rij:

De belangrijkste hints van Wie is de Mol 2019 tot nu toe

Reageer op artikel:
Betrapt! Deze molactie was vol in beeld bij de finale en nu weten we wie (wellicht) de Mol is
Sluiten