Renée
Renée | LinkedIn Life 18 sep 2018

Wij weten hoe het nu gaat met Sascha Visser van Kees & Co

Er is goed nieuws, want je favoriete serie van vroeger komt met een vervolg. In oktober beginnen namelijk de opnames van een nieuwe reeks Kees & Co. Maar hoe gaat het eigenlijk met onze jeugdheld Sascha Visser?

Beautify kon namelijk maar aan één ding denken toen we het nieuws hoorden. Wat is Sascha Visser eigenlijk allemaal gaan doen na Kees & Co?

Het leven van Sascha Visser na Kees & Co

Sascha Visser – nu 29 jaar – speelde natuurlijk Steven Speier in Kees & Co, maar daarna heeft ‘ie niet stilgezeten. Als acteur timmerde hij namelijk hard aan de weg. Oké, hij probeerde eerst profvoetballer te worden, maar toen dat mislukte stortte hij zich in de televisiewereld.

Misschien weet je het nog wel, maar na Kees & Co kwam Onderweg Naar Morgen op Sascha’s pad. Wedden dat jij en je vriendinnen ook weg kwijlden bij Sam Massini?

Presenteren

Als je werd gevraagd om te presenteren voor TMF, dan deed je dat. Zo belandde Sascha bij de muziekzender waar hij verschillende programma’s presenteerde. Zo zat jij misschien ook iedere aflevering klaar om Wakker Worden Met Sascha te kijken.

Ook leuk: In 2011 deed hij mee aan het programma waar we nu allemaal zo fan van zijn: Expeditie Robinson. Hoe grappig is dat?

En nu?

Inmiddels doet Sascha heel iets anders dan eerst. Als in: hij bespreekt andere dingen in zijn programma’s. Hij is nu namelijk één van de Ziggo Sport presentatoren waar hij de hoogtepunten van verschillende voetbalwedstrijden bespreekt.

In z’n privéleven lijkt het trouwens ook helemaal goed te gaan. 2017 was namelijk een bijzonder jaar voor Sascha en zijn vriendin Giorgia. Vorig jaar werd namelijk hun zoon Jagger George Visser.

Omdat Sascha zijn Instagram account zorgvuldig heeft afgesloten zijn er geen lieve babyfoto’s waar je eierstokken spontaan van beginnen te rammelen. Maar je kunt je vast wel voorstellen dat het een enorm schattig kind is.

Lekker loeren: Zo zag Alex uit Temptation Island er vroeger uit

Reageer op artikel:
Wij weten hoe het nu gaat met Sascha Visser van Kees & Co
Sluiten