Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 feb 2017

Saving goals! Dit koppel gaat dit jaar precies 0 euro uitgeven aan eten

Soms schrik je je dood als je bij de kassa van de supermarkt staat. Je had maar een paar dingen nodig, hoe kan het dan je dan toch een fortuin uitgeeft? En als je op je rekening kijkt en ziet dat je wel heel veel geld hebt uitgegeven aan etentjes en broodjes die je hebt gehaald, voel je je spontaan depressief worden. Daarom is het super bewonderenswaardig dat dit koopel precies 0 euro gaat uitgeven aan eten dit jaar.

Lydia Harvey en haar man Matt uit Nieuw-Zeeland waren het helemaal zat om iedere maand een fortuin uit te geven aan eten. Daarom hebben ze het beste goede voornemen voor 2017 ooit bedacht en dat is om helemaal niks meer uit te geven aan eten.

Behalve geld besparen wilde het koppel ook graag gezonder eten. Daarom besloten ze te focussen op groenten die lokaal werden verbouwd. Ze hebben inmiddels een eigen moestuin en zelfs kippen die zorgen voor verse eieren iedere dag.

Mensen doen graag dingen terug

Misschien is een eigen moestuin en een kippetje niet haalbaar voor jou. Maar, Lydia en Matt hebben nog wel een andere briljante tip. Lydia bakt en kookt namelijk graag voor haar vrienden en in ruil voor haar tijd en moeite geven haar vrienden haar de ingrediënten.

[one_half][/one_half]
[one_half_last]’Mijn motto is: als je iets gratis doet, zul je ook gratis dingen krijgen. Mensen zijn blij als ze iets terug kunnen doen,’ zegt Lydia. En dat is natuurlijk wel een tip waar je wat aan hebt. [/one_half_last]

Wij vinden het in ieder geval een nobel streven om minder geld uit te geven aan eten. Zo blijft er ook meer geld over voor kleding en andere leuke dingen.

Je kunt natuurlijk ook geld verdienen met eten: Droombaan alert! Er is een vacature voor chocoladetester en jij kunt het worden

Reageer op artikel:
Saving goals! Dit koppel gaat dit jaar precies 0 euro uitgeven aan eten
Sluiten