Say what? Je kunt blijkbaar je mobiel opladen terwijl je aan het masturberen bent

Joke-Jiers Botma 14 sep 2015 Nieuws

Stiekem houden we er allemaal van: seks. Gelukkig biedt het internet ons genoeg opties om er nooit op uitgekeken te raken. Elk jaar komen er weer nieuwe technische gadgets op de markt die ons eigen pleziertje leuker en zélfs praktischer maken. En nu is er sinds enige tijd de wankband, een armband die je telefoon oplaadt terwijl je aan het masturberen bent. Thank you Pornhub.

Ja, de wankband is een mooie trendy armband die je draagt terwijl je masturbeert. De beweging die wordt gemaakt tijdens masturberen creëert kinetische energie wat wordt gebruikt om telefoons op te laden. En we weten allemaal dat er niets irritanter dan een low battery mobiel.wankband

Ja, ook voor de vrouw

Een typische mannengadget?! Nee hoor, Pornhub is zo lief geweest om de wankband zo te maken dat hij ook geschikt is voor de vrouw. Het functioneert op beweging. Zolang jij enthousiast genoeg bent zal je mobiel braaf opladen. Maak er dus maar een intensieve work-out van.

Goed voor onze planeet

Met de wankband doe je ook nog eens iets goed voor onze planeet. Zo laat Pornhub weten dat het niet alleen gaat om excuses te vinden om de hand aan jezelf te slaan maar ook om eens energie te creëren in plaats van te verbruiken.
Zo zegt Pornhub: ‘Volwassenen besteden elke dag miljoenen uren online, we verspillen energie wat uiteindelijk schadelijk is voor het milieu’. Aangezien Pornhub heerlijk mee doet aan deze verspilling met zijn 14,7 miljard bezoekjes op hun steamy website willen zij ook hun steentje bijdragen.

Daarom de wankband, de eerste draagbare technologie waarmee je van de planeet houdt door van jezelf te houden. Genoeg redenen om jezelf net iets vaker te verwennen.

Reageer op artikel:
Say what? Je kunt blijkbaar je mobiel opladen terwijl je aan het masturberen bent
Sluiten