Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 apr 2017

Say what?! Aria is misschien dé verrader in Pretty Little Liars

Waar we eerder al speculeerden dat Lucas waarschijnlijk A is, is het nu nog maar de vraag of dit nog klopt. De schattige en geliefde Lucy Hale, die Aria speelt, heeft namelijk in een interview vrijgegeven dat haar rol een stuk duisterder wordt dan we zijn gewend van haar sinds seizoen 1. Zal Aria de verrader zijn waar we al jaren naar op zoek zijn?

Je leest theorie na theorie. En nu is er een met Aria. Oke, je moet toegeven: Aria voelde altijd al een beetje suspicious. Daarom komt deze theorie ook niet uit de lucht vallen.

De donkere kant van Aria

Lucy vertelt in een interview met Hollywoodlife dat Aria in de laatste afleveringen van PLL een dark side zal laten zien. ‘Je zal een minder leuke kant van haar gaan zien. Daarmee zal ze wellicht haar vrienden gaan verraden.’, aldus Lucy.

GIVE ME MORE

Maar er poppen steeds meer theorieën op nu het einde van de serie écht nadert. Zo is er ook een theorie ontstaan na het uitgeven van de nieuwe posters van het laatste seizoen. Elke slogan lijkt te slaan op het karakter van de liar, zoals bij Spencer ‘Make a move’ staat, dat slaat op het feit dat ze Toby terug moet krijgen.

Op die van Hanna staat wel een heel opmerkelijke slogan, namelijk: Liar to the end. Zal zij d’r vriendinnen al die tijd hebben verraden?

‪Liar to the end. #PLLEndGame ‬

A post shared by Pretty Little Liars (@prettylittleliars) on

Maar hé, Aria begint ook met een A. En Mona zegt al tijden dat Hanna slimmer is dan dat ze in eerste instantie lijkt. We’re watching you Aria and Hanna.

Ben je even de draad kwijt van alle geheimen? Dan staan ze hier op een rijtje voor je:Dit zijn de 15 mysteries van Pretty Little Liars die nog opgelost moeten worden

Reageer op artikel:
Say what?! Aria is misschien dé verrader in Pretty Little Liars
Sluiten