Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 maart 2017

Say what?! Damon zou Elena eigenlijk ten huwelijk gaan vragen in de finale

Helaas was de laatste aflevering van The Vampire Diaries een mega bummer. Stefan, één van onze oogappeltjes, gaat namelijk dood. En nu blijkt ook nog eens dat de producers er een fijne scène tussenuit hebben geknipt waarin Damon Elena ten huwelijk vraagt.

We hebben gehuild, we hebben gelachen. Alhoewel het huilen de laatste aflevering een klein beetje de boventoon voerde. Wat een tragisch einde van serie. En nu blijkt dat we zelfs een deel hebben gemist: Damon zou Elena namelijk ten huwelijk vragen, maar dat hebben ze eruit geknipt.

Wat een joekel

Oké, de joekel van een ring om Elena’s vinger aan het einde van de serie zegt eigenlijk al genoeg. Delena moet wel getrouwd zijn. Maar wat zou het toch leuk zijn geweest als je ook daadwerkelijk het aanzoek zou hebben gezien.

Waarom de scéne niet uitgezonden is? De aflevering duurde achttien minuten langer dan het zou mogen duren. Vandaar dat de producenten gedwongen werden om te knippen. Ze wilden vooral laten zien dat Elena dokter was geworden en daarom heeft het aanzoek het niet gehaald.

Enorm jammer voor alle Delena fans. Maar wie weet wordt de scène ooit nog gepubliceerd onder de noemer ‘nog niet eerder vertoond materiaal’. Fingers crossed.

Zoek je een vervangende serie? 31 maart begint 13 Reasons Why: PLL fans opgelet: Netflix’ nieuwe serie 13 Reasons Why is waar je op hebt gewacht

Reageer op artikel:
Say what?! Damon zou Elena eigenlijk ten huwelijk gaan vragen in de finale
Sluiten