Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 9 sep 2016

Say what? Deze wonderlijke wodka is minder schadelijk voor je lever

Als er één ding is waar we door de jaren heen steeds meer moeite mee krijgen is the day after. Barstende koppijn, een omgedraaide maag en het enige wat je wilt is dat de dag zo snel mogelijk voorbij gaat. Desondanks weerhoudt ons dat niet om een week later (soms zelfs een paar dagen later), opnieuw naar de fles te grijpen. Want ach, het is zo gezellig nietwaar? Nou het wordt nog gezelliger met deze wodka die volgens experts minder schadelijk is voor je lever.

De eerste en de enige

De eer is aan Bellion Wodka, zij mogen zich namelijk de eerste en de enige wodka noemen die minder schadelijk is voor je lever en DNA. Maar Bellion Wodka heeft hier ook de nodige moeite voor moeten doen. Het kostte Harsha Chigurupati en zijn team maar liefst tien jaar om deze wodka een feit te maken.

Vooral de ingrediënten zijn anders. Zo wordt er gebruik gemaakt van NTX technologie wat bestaat uit ingrediënten die ook in snoep zitten. Zoals glycyrrhizin, mannitol en potassium. (Geen zorgen, het zegt ons ook niets).

Let's put a smile on that face! ..with #BellionwithNTX #vodka #spirits #liquor #alcohol #cocktails #smile

A photo posted by Bellion Vodka (@bellionvodka) on

Maar wat wél tot de verbeelding spreekt, is het feit dat deze wodka dezelfde fijne effecten heeft als andere wodka’s. Zoals de intense smaak en het fijne tipsy gevoel waar we het stiekem allemaal voor doen. Uit recente testen met Bellion wodka is gebleken dat de negatieve effecten met 93 procent afnemen.

Zeg daarom gedag tegen een vergrote lever en drink vanaf nu alleen dit nog. Maar vergeet niet dat álles met mate het beste is en dit dus niet opeens één of andere superfood is met ongelimiteerde consumptie…

Seks en wijn gaat blijkbaar niet voor niets hand in hand:Dit is de reden waarom vrouwen die wijn drinken betere seks hebben

Reageer op artikel:
Say what? Deze wonderlijke wodka is minder schadelijk voor je lever
Sluiten