Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Body & Mind 8 september 2017

Say what? Er schijnt nu een BH te zijn die je borsten binnen 7 dagen groter maakt

Zou het echt kunnen?! Milan Milić (30) heeft een vibrerende BH ontworpen waarmee je binnen een week een grote cupmaat zou krijgen, borsten die meer naar voren staan, en ook nog eens dichter bij elkaar. Let op, de foto's onderaan zijn NSFW.

Kortom, een cupmaat grotere en mooiere borsten zonder operaties, injecties of andere ingrepen. Klinkt ideaal toch? De BH heet E Bra en wordt op dit moment getest.

Milan, die engineering heeft gestudeerd, had een vriendin die graag grotere borsten wilde. Ze durfde alleen niet onder het mes en was bang voor littekens. Hij ging op onderzoek uit en ontwierp de E Bra. Verschillende vrouwen hebben de BH al getest en allemaal met het beloofde resultaat. Ze dragen de BH zeven dagen lang, drie keer vijf minuten per dag. Doktoren kijken mee met de dames die de BH’s aan het testen zijn en beamen tot nu toe het resultaat.

Voor de testen werden ook andere factoren in de gaten gehouden, zoals gewicht en of de vrouwen in kwestie in hun periode van de maand zaten. Aangezien deze factoren van invloed hadden kunnen zijn op het formaat van de borsten. Dit bleek niet het geval. Alhoewel doktoren dit natuurlijk nog wel verder willen onderzoeken.

Ook blijkt het effect niet tijdelijk te zijn, maar blijvend. Voor hoelang is de vraag natuurlijk omdat ze net pas zijn begonnen met testen, maar inmiddels zijn de effecten al twee jaar blijvend. De vibrerende BH kietelt lichtjes volgens de vrouwen, maar omdat je ‘m vijf minuten draagt (drie keer per dag), is dat geen issue.

Het geheim van de BH

Milan wil er niet teveel over prijsgeven maar de E Bra zou je bloedsomloop stimuleren en de doorstroom. Meer wil hij er niet echt over kwijt behalve dat de BH geen slecht effect heeft op je gezondheid.

Natuurlijk moet de BH nog verder getest worden en ook wat het lichaam nou écht doet waardoor de borsten worden vergroot en groter blijven. De allereerste versie was vooral ontworpen om de borsten groter te maken, maar nu zijn wordt er ook gekeken naar het liften van de borsten en het verminderen van de ruimte tussen je borsten.

De bedoeling is de BH volgend jaar op de markt te brengen. Milan: ‘For me this is not about the money this is about the female body. The female body is a very beautiful thing and this is about enhancing it in a natural way. In every test we’ve done there’s been a very big psychological improvement as well as a physical improvement.

The girl who was shy before is much more confident. She is showing her femininity – it is a very nice thing to see. I love to see the result of the tests. Nobody believes in the beginning, everybody is skeptical but you just need to see for yourself – it is truly amazing.’

Wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
Say what? Er schijnt nu een BH te zijn die je borsten binnen 7 dagen groter maakt
Sluiten