Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 8 jan 2017

Say what?! Tarzan is het broertje van Frozen’s Anna en Elsa

Disney films hebben meer met elkaar gemeen dat dat je misschien door hebt. Zo is Aladdin's vliegend tapijt bijvoorbeeld te zien in Belle en het Beest. Zo'n hint vertelt ons meer over een diepe, onderliggende connectie. En nu is bevestigd dat Tarzan het broertje is van Frozen's Anna en Elsa.

Disney familie?

Flabbergasted? Dat snappen we. Om je even op te frissen: In de film Frozen lijkt het erop dat de ouders van Anna en Elsa overlijden tijdens een verschrikkelijke schipbreuk. De twee zusjes nemen dan het kasteel over.

Maar, in de film zijn geen verdere tekenen dat de ouders daadwerkelijk overleden zijn. Misschien zijn ze wel aangespoeld op een onbewoond eiland? Niet zo’n gek idee.

OMG, het is bevestigd:

Frozen’s regisseur Chris Buck heeft dat min of meer bevestigd. Hij vertelt aan MTV: ‘Natuurlijk zijn Anna en Elsa’s ouders niet overleden. Ja, er was een schipbreuk, maar ze waren iets langer op zee dan dat wij dachten. De moeder is namelijk zwanger, en is bevallen op de boot van een kleine jongen. Daarna speelt het drama van de schipbreuk zich af en worden ze ver van het Scandinavische land weggespoeld. Ze eindigen in de jungle, waar ze een boomhut bouwen. Een luipaard doodt de ouders, waarna de kleine jongen wordt opgevoed door gorilla’s.’

Jaaaa, een Disney familie is geboren, ook al hadden we het totaal niet aan zien komen. Tarzan is gewoon het babybroertje van Anna en Elsa, hoe cute. Wat zal de volgende connectie zijn?

LEES OOK: Even wegdromen bij de teaser van Beauty and the Beast

Reageer op artikel:
Say what?! Tarzan is het broertje van Frozen’s Anna en Elsa
Sluiten