Stop met scheren! Schaamhaar is weer hip volgens de Amerikaanse Vogue

Eerlijk is eerlijk, het zou toch fijn zijn als je je niet meer hoefde te scheren? Altijd dat onhandige gedoe met een scheermesje in de douche. Volgens de Amerikaanse Vogue kunnen we er maar beter mee stoppen. Schaamhaar is weer hip.

Scheren is vervelend. Je kan natuurlijk een brazilian wax nemen, maar als je een lage pijngrens hebt is dat echt niet voor je weggelegd. Als jij het ook maar een vervelend klusje vindt, hebben we goed nieuws.

De Amerikaanse Vogue heeft namelijk onlangs gezegd dat een bosje haar weer hip is. Dus je kunt meegaan met de trend als je helemaal klaar bent met stoppeltjes en ingegroeide haartjes.

Comeback van het schaamhaar

Was het eerst nog oh zo verkeerd om je waxbeurt over te slaan volgens de vrouwen van Sex & The City, is nu ineens een volle bos weer hip. Volgens de Vogue is deze hype in 2013 al begonnen nadat Gwyneth Paltrow aan Ellen DeGeneres vertelde dat ze een 70’s vibe in haar slipje heeft. Hoera voor dit statement op de nationale televisie.

Overigens was Gwyneth niet de enige vrouw met een statement over schaamhaar. Op social media plaatsen veel meer vrouwen foto’s van hun lichaamshaar. Want waarom zouden alleen mannen met lichaamshaar mogen rondlopen? Onzin.

Wel of niet je schaamhaar scheren

Je moet natuurlijk helemaal zelf weten wat jij met je coupe doet, want dat bepaal je uiteindelijk zelf. Voel je in ieder geval niet verplicht om het voor de mannen te doen. #FreeThePubicHair.

Reageer op artikel:
Stop met scheren! Schaamhaar is weer hip volgens de Amerikaanse Vogue
Sluiten