IJsprinsjes opgelet! De grootste schaatsbaan in Europa is dit jaar te vinden in Amsterdam

Bel de meiden maar op, want in december willen jullie een bezoekje brengen aan Amsterdam. Onze hoofdstad pakt tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs helemaal uit. Dit jaar vind je hier namelijk de grooste schaatsbaan in Europa waar jij jouw kunsten kan showen. Geloof ons, hier wil je zijn.

Het Amsterdamse Winterparadijs is al leuk, maar deze schaatsbaan maakt het he-le-maal perfect. Pak daarom maar snel je agenda erbij, haal die schaatsen uit de kast en plan je bezoekje aan onze hoofdstad.

De grootste schaatsbaan in Europa vind je in Amsterdam

Of je nu een echte ijsprinses bent of niet, een bezoekje aan deze gigantische schaatsbaan hoort gewoon op je lijstje dit jaar. Naast dat je hier je geweldige kunsten op het ijs kan laten zien, kan je hier ook nog genieten van eten op het ijs. Waar wacht je nog op?

De schaatsbaan is één van de meest magische plekken die er te vinden is tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs. Deze baan is 2400 vierkante meter en is zowel binnen als buiten te vinden. Maar dat is niet alles. Nee, het allerleukste aan deze baan is dat je zelfs kan kaasfonduen op het ijs. Wij weten in ieder geval waar wij te vinden zijn.

Wanneer is het?

Zie jij jezelf al schaatsen tussen de mooiste versieringen op de grootste schaatsbaan van Europa? Breng dan in december een bezoekje aan Het Amsterdamse Winterparadijs. Het paradijs is geopend van 21 december 2019 tot 5 januari 2020. Wil jij dit niet missen? Haal dan hier je kaartjes en beleef de beste winter aller tijden.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
IJsprinsjes opgelet! De grootste schaatsbaan in Europa is dit jaar te vinden in Amsterdam
Sluiten