Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Gezondheid 3 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Koukleumen opgelet! Nooit meer koude handen op werk dankzij deze handwarmers

Het is maandagochtend en je hebt op de fiets de kou getrotseerd om op je werk te komen. Met paarse handjes start je je computer op, maar je handen worden niet meer warm. Tot nu dan, want deze mega schattige handwarmers houden je altijd warm.

Schattige handwarmers

Ook al draag je duizend sjaals en vijf paar sokken op kantoor, soms wil het maar niet warm worden. Je handen hebben het dan zwaar te verduren, want die moeten kunnen blijven typen.

Ondanks dat het drinken van heel veel thee gezond is, zou het niet zo moeten zijn dat je dit per se moet doen om warme handen te houden. Gelukkig is er een oplossing en die is ook nog een super schattig.

Elektrische handwarmers

Het Australische merk Skomo heeft de aller leukste handwarmers ooit gemaakt, namelijk een paar toasts. Via een USB plug je de twee handwarmers in en kies je de warmtestand waar je behoefte aan hebt en ta-daa, warme handjes.

Liever geen kabeltjes om je handen? Dan zijn er ook wireless handwarmers.

Skomo is in Australië een ander woord voor een korte pauze van je werkdag. De handwarmers zijn dus gemaakt om een beetje gezelligheid en ontspanning in je werk te hebben.

Ook andere modellen

Naast de toasts heeft het merk nog meer mega leuke handwarmers gemaakt. Zo zijn er ook kleine panda’s en eenhoorntjes. Voor iedere koukleum dus iets wils.

Mocht je bang zijn dat deze fantastische handwarmers je een rib kosten dan hebben we goed nieuws. De schattige toastjes kosten maar dertig euries. Die kun je alvast op je verlanglijstje voor Sinterklaas zetten.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Nooit meer koud: Met deze dierenslaapzak ben je klaar voor de winter

JaniTv

Reageer op artikel:
Koukleumen opgelet! Nooit meer koude handen op werk dankzij deze handwarmers
Sluiten