Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 25 september 2017

Drankorgeltjes opgelet: Volgende maand is er een roséfestival en daar wil je naartoe

Als je dacht dat het festivalseizoen voorbij was, dan hebben we ontzettend goed nieuws voor je. En al helemaal als je ook nog eens van rosé houdt. Volgende maand kun je namelijk met een hele goede reden de hele dag door rosé drinken.

Rose All Day is een rosésoort die pas sinds eind april op de markt te verkrijgen is. De knappe koppen achter het merk hebben zich de afgelopen maanden niet alleen met de rosé bezig gehouden, maar ook met een heus roséfestival. Het festijn vindt plaats op 29 oktober, tijd om het in je agenda te noteren.

Roséfestival

De dresscode is wit en roze en een kaartje kost zo’n 45 euro. Voor dit geld krijg je ook een Rose All Day-deken en wijnglazen. Naast rosé zijn er ook genoeg eettentjes en zijn er verschillende live-optredens. Voor het festival is het wel handig als je een ticket naar Texas boekt, want het event vindt plaats in Dallas.

Aandacht voor borstkanker

Als je nog niet overtuigd bent, hebben we nóg een goede reden voor je om naar het festival te gaan. Het festival vindt namelijk plaats in oktober, de maand wanneer we stil staan bij borstkanker. Ook bij het roséfestival is hier aandacht voor en er wordt geld in gezameld voor borstreconstructies.

De combinatie rosé en aandacht voor borstkanker krijgt wat ons betreft een dikke gouden plak. Misschien een goed idee om dit event dit jaar of volgend jaar ook in Nederland te organiseren. Who’s in?

Lees hier nog meer rosé-nieuws: Er bestaat jam met rosé-smaak en hier wachten we al ons hele leven op

Reageer op artikel:
Drankorgeltjes opgelet: Volgende maand is er een roséfestival en daar wil je naartoe
Sluiten