Renée
Renée Beauty en Style 27 aug 2018

De 6 belangrijkste schoenen trends die je deze herfst en winter gaat dragen

Het einde van de zomer is een goed excuus om lekker te gaan shoppen. Nu we de zomer definitief kunnen uitzwaaien is het tijd om te kijken naar de herfst en de winter 2018. Daarom zet Beautify alvast de leukste schoenen trends voor je op een rij.

De schoenen die je vorig jaar in de herfst en winter droeg kun je nu natuurlijk weer dragen. Maar wil je nog wat nieuwe exemplaren aan je kast toevoegen?

Dan vind je hieronder een overzicht van de schoenen trends.

Schoenen trends voor herfst en winter 2018

Ben je klaar om je garderobe een flinke upgrade te geven? Of heb je gewoon zin om met je vriendinnen de stad in te gaan, maar weet je nog niet wat je wilt kopen? Dit zijn de schoenen trends voor de herfst en winter van 2018.

schoenen trends herfst winter 2018 hoge laarzen
Mango 159,99 euro

1. Hoge laarzen

De hoge laars is terug in een nieuw jasje. Er mag in 2018 een flinke hak onder. Wat ook één van de trends is, is dat de laars eruitziet alsof ‘ie afzakt. Vooral in het wit zie je ze straks veel voorbij komen.

schoenen trends herfst winter 2018 statement sneaker
Zara 49,95 euro

2. Statement sneaker

Eén van de schoenentrends voor de herfst en winter van 2018 is natuurlijk de statement sneaker. In de zomer zag je ‘m veel, maar je blijft de schoenen in het straatbeeld tegenkomen

schoenen trends herfst winter 2018 cowboy hak
ASOS 69,99 euro

3. Cowboy hak

Het is het seizoen van de extreme hakken. Let maar op, de cowboy hak kom je veel tegen in de herfst en winter. Vaak nog extremer dan het voorbeeld hierboven.

Primark heeft deze lookalike Prada schoenen en ze zijn beeldig

schoenen trends herfst winter 2018 dr martens
Zalando 174,95 euro

4. Boots

Boots raken nóóit uit de mode. Ook deze herfst en winter niet. Je ziet nog steeds stoere biker stappers, maar vooral de Dr. Martens stijl spot je nog steeds tussen de schoenen trends.

schoenen trends herfst winter 2018 kitten heel
H&M 49,99 euro

5. Kitten heel

Het is waarschijnlijk even wennen, maar de kitten hakjes gaan voorlopig nergens heen. Eén voordeel: je krijgt met een lagere hak toch minder snel last van je voeten in de herfst en winter. Vooral in de sokvariant is dit lage hakje erg populair.

schoenen trends herfst winter 2018 dierenprint
Stradivarius 29,99 euro

6. Dierenprint

Omarm je inner Nel Veerkamp. Als er één print tot dé schoenen trends behoort, dan is dat in 2018 de dierenprint. Wel zo handig, deze print is makkelijk te combineren met de andere schoenen trends. En je kleding, natuurlijk.

Joehoe! Vans brengt nieuwe schoenen op de markt en de roze variant wil je hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 6 belangrijkste schoenen trends die je deze herfst en winter gaat dragen
Sluiten