Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 30 aug 2018

Closet goals! Met deze handige schoenenkasten weet je zeker dat jouw hele schoenencollectie erin past (of nou ja, bijna dan)

Sneakers, enkellaarsjes, loafers, je kast staat er mee vol. Logisch hoor, bijna geen enkele vrouw gaat door het leven zónder schoenenverslaving. Als je verzameling zo groot is geworden dat elke traptrede dient als plank wordt het tijd voor een handig opbergsysteem voor je schoenen. Met deze handige schoenenkasten weet je zeker dat elk paar een prachtig plekje krijgt.

Schoenen verwaarlozen daar doen wij niet aan. Dan is het wel zo fijn als je voor elk paar een plekje hebt in huis en wij hebben een paar handige én mooie schoenenkasten voor je op een rij gezet:

Marcell van Made.com

Deze donkergrijze schoenenkast ziet er minimalistisch uit en alleen al dat maakt ons super gelukkig. Hij kost maar 119 euro en je kunt hem bestellen bij made.com.

Mackapär van IKEA

Deze IKEA schoenenkast is gelukkig betaalbaar en heeft maar een prijskaartjes van 59.95 euro aan zich hangen. Tip: spuit de pootjes koperkleurig en niemand ziet dat je hem bij de Scandinavische meubelgigant hebt gekocht.

Marcell van Made.com

Deze kast is in geen enkel opzicht lelijk en past hoe dan ook mooi in elk interieur. Hij kost 189 euro en komt net als de eerste schoenenkast van made.com. Neem sowieso eens een kijkje op deze website want ál hun meubels zijn on point.

Jenson van Made.com

Maak je geen zorgen, dit is de laatste schoenenkast van made.com, maar we kunnen hier gewoon geen lelijke schoenenkasten vinden. Dit model is wat duurder dan de andere twee en kost 399 euro. Daar krijg je wel een hele mooie kast voor in de plaats.

Bogotá van Wehkamp

Hier worden we vrolijk van. Een industriële kast, want deze trend is nog lang niet voorbij. Zet bovenop een toffe plant en jouw interieur is compleet. Zeker nu je schoenen niet meer rondslingeren in de kamer. Hij kost 135 euro en dat vinden wij een mooie prijs voor zo’n grote opbergkast.

Lindholm II van Home24

Deze kast vinden we zo fijn omdat hij mega smal is. Er passen veel schoenen in en hij past zelfs in de kleinste kamer. Heb je echt héél veel schoenen? Zet er dan twee naast elkaar. Per stuk kosten ze 279,99 euro en dat is natuurlijk best wel prijzig. Misschien je ouders nog even lief aankijken.

Elisa van Wehkamp

In deze kast passen twaalf paar schoenen en daar kom je al een heel end mee. De Wehkamp heeft sowieso een hele mooie (en betaalbare) meubelcollectie terwijl niet veel mensen dat weten. Deze schoenenkast kost
179 euro.

Tess van Woood

Wij zijn verliefd op deze industriële houten kast van WOOOD. De lichtgrijze kleur staat mooi in elk interieur en hóé leuk is het als je deze kast volhangt met leuke polaroidfoto’s en washi tape?! Een tikkeltje aan de prijs, 239 euro, maar wel heel tof.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Closet goals! Met deze handige schoenenkasten weet je zeker dat jouw hele schoenencollectie erin past (of nou ja, bijna dan)
Sluiten