Meeting the parents: deze 3 sterrenbeelden doen het goed bij hun schoonfamilie

Je weet dat het serieus is met je lief als het tijd is om hem of haar aan je ouders voor te stellen. En wanneer jij zijn of haar ouders gaat ontmoeten. En nou maar hopen dat dat een succes wordt. Is een horrorverhaal aan de keukentafel jouw grootste angst? Dan kun je uit voorzorg het best een van de volgende drie sterrenbeelden daten. Deze doen het namelijk goed bij de schoonouders.

Sterrenbeelden die het goed doen bij hun schoonouders

Heb je superruimdenkende ouders en maak je je niet zo druk om dat hele ontmoeten? Of zijn die van jou een tikkeltje conservatief en streng? Wat ook het geval is, als je thuiskomt met een van de volgende drie sterrenbeelden, zit je goed.

1. Stier: jouw stabiele en betrouwbare rots in de branding

Een Stier overtuigd je ouders er ongetwijfeld van dat ze geweldig zijn om in de buurt te hebben. En dat gevoel willen je ouders maar al te graag krijgen. Daarnaast zorgt dit aardeteken dat alles er goed uitziet op papier.

Stieren richten zich op het creëren van een stabiele basis voor hun relatie. Zodat ze verder kunnen groeien met de persoon met wie ze samen zijn. Je ouders zullen merken hoe verantwoordelijk jouw Stier is. En ze zullen ervan houden.

Jouw stier heeft toekomstplannen, een leuke baan en weet wat hij of zij wilt. En eh, wedden dat jouw partner als eerste opstaat om te helpen met afruimen? Een Stier is betrouwbaar en je ouders zullen meer dan blij zijn dat je iemand hebt gekozen die zo stabiel is.

2. Kreeft: jouw zorgzame schat

Waarschijnlijk is jouw partner enorm verlegen wanneer hij of zij je ouders voor het eerst ontmoet. Maar de liefhebbende en vriendelijke aard van jou lief zal ze al snel duidelijk worden. Kreeften zijn supergevoelig en zorgzaam, ze willen het beste voor iedereen.

Ze zijn daarnaast zeer huiselijk en dromen ervan een gezin te stichten. Juist omdat jouw Kreeft het zo belangrijk vindt om een goede band met zijn of haar schoonouders te hebben, vinden jouw ouders hem of haar top. Ze zullen je lief zien als een aanwinst voor de familie. En zeg zelf, hoe leuk is dat?!

3. Weegschaal: jouw charismatische partner in crime

Weegschalen stralen positiviteit uit wanneer ze een kamer binnenstappen. Over een perfecte eerste indruk gesproken. Ze zijn super charismatisch en charmant en weten daarom iedere set ouders aan het lachen te maken.

Als ze iets doen, gaan ze er volledig voor. Zo ook met jullie relatie: jouw Weegschaal duikt er helemaal in. Hij of zij maakt jou het middelpunt van het universum. En dat vinden je ouders leuk om te zien; zij weten dat je in goede handen bent.

Weegschalen zijn een van de sterkste diplomaten van de dierenriem, en komen daarom ook verrassend sterk uit conflicten en meningsverschillen. Als ze niets gemeen hebben met je ouders, zullen ze toch een manier vinden om met hen om te gaan.

Hoe controversieel het onderwerp dat wordt aangesneden ook is, Weegschalen blijven een goede sfeer behouden. Geloof ons, dit hele meeting the parents-ding wordt een makkie.

Lees ook: