Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 nov 2017

Ben jij een Schorpioen vrouw? Dan is dit de duistere kant van jouw persoonlijkheid

We hebben allemaal een donker, duister trekje. Misschien drink je echt véél te veel, val je alleen op foute mannen met geld of misschien durf je nooit te zeggen dat je de kledingstijl van je moeder echt vreselijk vindt. Ben jij een Schorpioen vrouw, dan is dit de donkere kant van jouw persoonlijkheid:

Als jouw sterrenbeeld Schorpioen is, dan heb jij een van de meest uitgesproken sterrenbeelden. Je staat je mannetje, bent een tikkie gek en bent ook best koppig.

En jouw donkere kant? Je kunt moeilijk je impulsen beheersen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld snel iets koopt als je in je hoofd gehaald hebt dat je het wil hebben. Of dat als je chocolade wil dat je het metéén gaat pakken.

Je bent een seksgodin

Gelukkig hoeft dit niet per se iets slechts te zijn. Zo ben jij bijvoorbeeld een beest in bed. Daar zal je geen man over horen klagen.

Zelfs als je in het dagelijks leven misschien wat meer op de achtergrond bent, kun je je tussen de lakens ontpoppen tot seksgodin. Rrrrr.

De liefde met jou heeft hoge pieken. Je bent als een drug voor mannen. Als een man met jou date, zal hij de tijd van zijn leven hebben.

De duistere kant van jouw sterrenbeeld

Je donkere kant hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Sterker nog, je kunt er je kracht van maken. Omarm deze kant van jezelf, want jij bent heel bijzonder Schorpioen.

Dit wil je ook lezen: Ga je binnenkort op reis? Met dit sterrenbeeld vorm jij het perfecte reiskoppel

Reageer op artikel:
Ben jij een Schorpioen vrouw? Dan is dit de duistere kant van jouw persoonlijkheid
Sluiten