Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 okt 2017

Schorpioenen halen het beste in anderen naar boven en dit zijn 6 redenen waarom

Het is weer 23 oktober geweest en dat betekent dat de komende dagen helemaal in het teken staan van het sterrenbeeld Schorpioen. Een sterrenbeeld dat niet alleen aan zichzelf denkt, maar vooral ook aan anderen. Misschien had je het niet door, maar deze dingen hebben we gewoon allemaal te danken aan de Schorpioenen in ons leven. Scorpio's, shout out naar jullie.

1. Zij weten precies wanneer je die ene boy los hoort te laten

Je ziet zelf misschien alleen maar de goede dingen in die ene badguy waar je al even mee aan het daten bent. Maar diep, heel diep van binnen weet je dat het eigenlijk beter is om hem te laten gaan. En soms is het gewoon fijn om dat van iemand anders te horen. En dat is wanneer de Schorpioenen in je leven naar voren stappen.

Zij kunnen het aan je zien wanneer het beter is om hem los te laten. Zij voelen aan dat het niet dé boy is die voor altijd in je leven hoort te zijn. En als je gehoor geeft aan hun advies, dan wordt je leven een stuk beter. Je laat namelijk iemand los waar je niet gelukkig van wordt en maakt plaats voor iemand die wel in je leven hoort.

2. Door Schorpioenen ga je dingen doen die er maar niet van komen

Een Schorpioen weet precies wat zij wil en daar laat ze geen gras over groeien. Als ze naar dat ene feest wil of dat ene jurkje wil bestellen, dan doet ze dat. En dat motiveert jou ook alleen maar meer om dingen te doen die maar in je gedachtes blijven. Kortom, een Schorpioen zorgt ervoor dat je de dingen gaat doen die je graag wilt doen. Simpelweg om het even voor te doen.

3. Schorpioenen zorgen ervoor dat je grenzen gaat verleggen

Een Schorpioen is niet bang, maar juist dapper. Uitdagingen gaan ze graag aan en ze nemen jou ook graag mee daarin. Durf je die ene leuke man maar niet aan te spreken in de kroeg? Terwijl je hem al voor de zoveelste keer tegenkomt? Met een Schorpioen in de buurt wordt dat absoluut geen saaie avond.

Of ze gaat zelf in gesprek met die boy en ze neemt jou erin mee, of ze vertelt jou dat je er gewoon op af kan stappen. Wat heb je te verliezen? Misschien is het uiteindelijk wel de man waarmee je later oud wordt. Dankjewel Schorpioenen, voor net dat extra duwtje in de rug.

4. Schorpioenen leren je dat liegen niet de optie is

Een Schorpioen is ontzettend trouw. Ze staan voor je klaar en je kunt alles tegen haar vertellen. En dit soort goede dingen neem je vanzelf ook over. Als je vriendin trouw is, dan ben je dat zelf ook. En dat is een ontzettend fijne eigenschap die andere mensen om je heen alleen maar kunnen waarderen.

5. Zij leren je om doelen te hebben

Wat nog meer een goede eigenschap is van een Schorpioen, is dat ze ontzettend ambitieus zijn. Doelen hebben ze genoeg en dat is alleen maar goed. Het geeft een bepaalde richting in hun leven. Of dat nu links, rechts of rechtdoor is; dat maakt uit.

En wat denk je zelf als je iemand hoort praten over wat hij of zij nog in het leven wil bereiken? Precies, dan ga je zelf ook nadenken over wat jij wil. Als je geen doelen in je leven had staan, dan heb je ze inmiddels ongetwijfeld. Allemaal dankzij de Schorpioenen onder ons.

6. Door Schorpioenen weet je dat het oké is om je emoties te uiten

Een Schorpioen lijkt nu wel een beetje een rebel en iemand die geen f*ck geeft. En dat is ook zo. Maar absoluut niet altijd. Een Schorpioen is namelijk ontzettend gepassioneerd. Als ze voor een man vallen, dan zijn ze ook meteen helemaal in de wolken. Maar als het gevoel niet wederzijds is, dan is dat natuurlijk een grote klap.

Schorpioenen kunnen ook geraakt worden. En dat heeft jou alleen maar doen inzien dat het oké is om je ook een keer slecht te voelen. Je hoeft niet telkens met een masker op te lopen als je van binnen kapot gaat. Het is juist goed om je hart te luchten om later weer met volle teugen van het leven te gaan genieten.

Schorpioenen, bedankt voor alles. We willen jullie graag voor eeuwig en altijd in ons leven houden. Dat jullie dat even weten.

Dit vind je misschien ook wel interessant: Lookbook: Allemachtig mooie tattoos met jouw sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Schorpioenen halen het beste in anderen naar boven en dit zijn 6 redenen waarom
Sluiten