Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 31 mrt 2018

Voor iedereen die vroeger naar schuimparty’s ging: Er komt een schuim run in Zwolle

Schuimparty’s waren geweldig vroeger. Je danste tussen het schuim, kon jongens klieren door schuim naar ze te gooien of te blazen en je kon verdwijnen in de bubbels. En nu is er een kans om dat gevoel weer een beetje terug te halen.

Het lijkt of schuimparty’s een beetje in de vergetelheid zijn geraakt. Of misschien komen we gewoon niet meer in de juiste (foute dus) clubs waar die feestjes plaatsvinden. Maar nu is er wel iets waardoor je weer tussen het schuim kunt zijn, een schuimloop.

Bubbel Run is een schuimloop en daar wil je aan meedoen

Er komt namelijk een schuimloop naar Zwolle, de Bubbel Run. Dat is een hardloopwedstrijd met schuim. Maar als je geen fanatieke hardloper bent: geen paniek. Want het is meer bedoeld als een leuke ervaring dan als een moment om je persoonlijk record te verbreken.

Het parcours is namelijk maar 2,5 kilometer lang. Onderweg zijn er passages waar het volstaat met schuim en waar je op de foto kunt. Ook staan op verschillende plekken dj’s zodat je helemaal het schuimparty gevoel ervaart.

Ben je wel competitief? Dan kun je er ook voor kiezen om twee rondjes te lopen. Dan heb je 5 kilometer in je benen, maar ook twee keer kans om de beste schuimfoto’s te maken.

Het evenement zal plaatsvinden op maandag 21 mei, dat is Tweede Pinksterdag. Meedoen kost 10 tot 16,95 euro, afhankelijk van welke afstand je wil lopen.

Reageer op artikel:
Voor iedereen die vroeger naar schuimparty’s ging: Er komt een schuim run in Zwolle
Sluiten