Score! Vrouwen met een big booty worden minder snel ziek

Schud nog maar een keer goed met die grote billen van je. Er is een reden om éxtra trots te zijn op je mooie volle achterwerk. Als jij gezegend bent met een extra stukje vlees aan de achterkant betekent het namelijk dat jij minder snel ziek wordt.

Naast dat een big booty natuurlijk prachtig is, heeft een onderzoek aan de Universiteit van Oxford uitgewezen dat vrouwen met een ‘buiten proportioneel groot’ achterwerk minder snel ziek worden en minder vaak gezondheidsklachten hebben dan de smalbilletjes onder ons.

De gelukkige wetenschappers mochten maar liefst zestienduizend billen bekijken. Wat een vervelend baantje. De belangrijkste conclusie die zij daaruit trokken is dat vrouwen met een bolle kont extreem resistent zijn tegen chronische ziektes.

Bij deze vrouwen is ontdekt dat ze een lagere glucose- en cholesterolniveau hadden en daarom gezonder zijn. Ook werden meer Omega-3 vetten gevonden in het lichaam, die hartstikke goed voor je zijn. Als klap op de vuurpijl hebben de vrouwen met dikke billen ook nog eens meer hormonen die honger tegengaan, waardoor ze minder vaak obesitas hebben.

Ladies with a big booty, be proud!

Zo krijg je Beyoncé billen: 6 manieren om de allermooiste billen ooit te krijgen
billen-770x462

Metro Nieuws

Reageer op artikel:
Score! Vrouwen met een big booty worden minder snel ziek
Sluiten