Renée
Renée | LinkedIn Life 29 aug 2018

Het verhaal achter de screensaver in To All The Boys I’ve Loved Before

Heb je To All The Boys I’ve Loved Before al op Netflix gezien? Nee? Dan is het hoog tijd om je vriendinnen uit te nodigen voor een filmavondje. Let dan vooral op de screensaver van Lara Jean, want daar hebben we een mooi verhaal over.

To All The Boys I’ve Loved Before staat sinds 19 augustus op Netflix en sindsdien staat het internet er vol mee. Het belooft de beste Netflix film tot nu toe te zijn en eerlijk, het is ook fantastisch.

Maar wat het verhaal nóg mooier maakt, is het verhaal achter de screensaver.

screensaver to all the boys i've loved before

To All The Boys I’ve Loved Before

To All The Boys I’ve Loved Before gaat natuurlijk over Lara Jean en haar geheime liefdesbrieven. De brieven die op mysterieuze wijze naar haar crushes worden verstuurd.

In de film zie je op een gegeven moment de screensaver van haar en haar nepvriendje Noah. Je zou denken dat die foto in scène is gezet, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

De screensaver

De foto is niet bewust gemaakt voor de film. Jep, dat lees je goed. Op de foto zie je Lara Jean dus met Noah knuffelen. Wat blijkt? Die foto is hartstikke oprecht.

Regisseur Susan Johnson verklapt het geheim achter de screensaver. ‘Eén van onze crewleden maakte die foto. De twee waren in de green room op de set van de middelbare school. Ze waren eigenlijk zo aan het slapen op de bank. Dus hebben we de foto gemaakt en het was zo freaking schattig.’

Eerlijk, dat is ook echt heel schattig. Nu is het hopen dat deze fantastische film een gevolg krijgt, zodat we meer van deze twee schatjes kunnen zien.

Jaaa! De kans is groot dat het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before ook wordt verfilmd

Entertainment Tonight

Reageer op artikel:
Het verhaal achter de screensaver in To All The Boys I’ve Loved Before
Sluiten