Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 8 mei 2017

YES het is officieel: Seizoen 2 van 13 Reasons Why is zojuist bevestigd

Kan jij ook geen genoeg krijgen van dit spannende programma en ben jij enorm gefrustreerd over alle open einden waarmee jij zonder pardon achter gelaten bent? Dan is dit hét nieuws waarop jij zit te wachten. Het tweede seizoen van 13 Reasons Why is namelijk vandaag officieel bevestigd door Netflix en hier zie je het aankondigingsfilmpje.

Ongeacht dat er vele theorieën en speculaties waren over de verhaallijnen van seizoen twee, was er niets zeker over een vervolg van de nieuwe hit serie. Tot vandaag. De kogel is namelijk eindelijk door de kerk en het is daarom vanaf nu niet meer een speculatie maar een zekerheid dat het tweede seizoen in aantocht is.

Het verhaal van seizoen 2

Zoals eerder al werd gespeculeerd, zal ook in het tweede seizoen Hannah een belangrijke rol spelen. Haar verhaal is nog niet af, volgens showrunner Brian Yorkey. Wellicht zal de serie vanuit een ander oogpunt worden bekeken, zoals bijvoorbeeld die van Alex of Tyler, en waarschijnlijk zal er veel worden gewerkt met flashbacks naar het leven waarin Hannah nog leeft.

Hier zie je het aankondigingsfilmpje van Netflix:

Wanneer seizoen 2 van 13 Reasons Why van start zal gaan is nog even onbekend, maar dát hij er komt is in ieder geval zeker. Onze gebeden zijn verhoord en we kunnen stoppen met duimen; het was het allemaal waard. Wat een prachtig nieuws op de zondagavond.

Dit wil jij ook lezen: OH MY GOD: Dit is de moordenaar van Jason Blossom in Riverdale (en nog meer shocking nieuws)

Reageer op artikel:
YES het is officieel: Seizoen 2 van 13 Reasons Why is zojuist bevestigd
Sluiten