Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 mei 2017

Dit is wat we weten over seizoen 2 van 13 Reasons Why

Dat er een seizoen 2 van 13 Reasons Why op jou staat te wachten is heel fijn nieuws natuurlijk, maar daar moet je helaas nog wel eventjes op wachten. Gelukkig heeft Selena Gomez, uitvoerend producent van de show, een aantal steekjes laten vallen over wat je kan verwachten van het tweede seizoen.

13 afleveringen vol spanning, frustratie en onbegrip; met tranen in jouw ogen keek je naar de laatste aflevering, waarin alles bij elkaar komt en leidt tot de ontknoping. Helaas bleef je met veel vragen achter, waar gelukkig antwoord op komt. Dit is wat Selena heeft te vertellen over seizoen 2 van 13 Reasons Why.

Drama please

Eerder hebben we al geschreven over de onderwerpen die verwacht kunnen worden tijdens het kijken van seizoen twee. En, verklapt Selena, dit zal met een goede portie drama komen. Bij een kijkje bij de schrijvers van de serie gaf ze namelijk aan dat ze haast niet kon geloven wat er allemaal in het script beschreven stond. Bijvoorbeeld een nieuwe acteur voor Jeff. Ja, minstens zo lekker, mocht je je dat afvragen.

Het einde

Daarnaast zal de verhaallijn in seizoen 2 vanuit verschillende oogpunten te zien zijn. En daarbij bevestigt Selena dat het seizoen closure zal geven. De verhaallijnen zullen samen komen en jij als trouwe kijker zal begrijpen waarom het verhaal loopt zoals het gelopen is.

Het zijn een klein beetje gemixte gevoelens, want enerzijds ben je blij dat je niet nog honderd jaar hoeft te kijken naar de serie om het plot te begrijpen, maar anderzijds zou dit betekenen dat het daarna over is met de pret. Zoals het er nu uitziet zal er dan ook geen derde seizoen van de serie komen. Oké, wellicht ook wel fijn, want dit betekent dat het leed geleden is. Wat een serie.

Dit wil je ook lezen: Twincer? Dit is dé nieuwe Pretty Little Liars A.D. theorie en bevestigd door Caleb

Reageer op artikel:
Dit is wat we weten over seizoen 2 van 13 Reasons Why
Sluiten