Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 15 mei 2017

Spoiler: dit wil je alvast weten over seizoen 2 van Riverdale

Afgelopen vrijdag was het zo ver: de laatste aflevering van Riverdale seizoen 1. En wat was hij heftig. Wanneer we precies kunnen genieten van seizoen 2 van Riverdale is nog eventjes onbekend, maar we hebben hier wel alvast een paar voorproefjes over dit tweede seizoen. Pas op: spoiler alert.

Wat zijn we geschrokken van de laatste aflevering. Cheryl probeerde zelfmoord te plegen, maar is gelukkig op tijd gered door de bende van vier. Archie brak hierbij zijn hand, maar dat was het waard aangezien hij nu super happy is met Ronnie. Totdat zijn vader doodgeschoten wordt bij POP’s. En met dit open einde moeten we leven. Gelukkig hier een paar spoilers over seizoen 2 van Riverdale.

1. Archie wordt een duister kind

Misschien leek hij Mr. Perfect in seizoen 1, maar dit zal veranderen in seizoen 2. Roberto Aguirre-Sacasa, showrunner van Riverdale, heeft verklapt dat Archi op heldentocht zal gaan, maar voordat hij dit doet zal hij het zwarte pad op gaan, geleidt door wraak en geweld. Oké, stiekem hebben we een zwak voor de bad boy’s en daarom vinden we het helemaal niet erg dat Archie iets minder schattig wordt.

2. Er is misschien een bezoekje van de oudere broer van Betty en Polly

Zegt iets jou ook dat we hem misschien al kennen? Zal hij al eerder in de show voorbij zijn gekomen, of is het écht een nieuw gezicht? Roberto heeft in ieder geval gemeld dat het geen verrassing is als er een tweede Mr. Cooper in het programma komt.

3. Polly gaat bevallen

En dit is een tweeling, mocht je dat gemist hebben. Een Blossom/Cooper kinda incest baby. Alhoewel je wel mega benieuwd bent wat voor knappe kindjes die twee zouden kunnen krijgen.

4. Een Riverdale burgeroorlog is onderweg

Ongeacht dat Betty de burgers van Riverdale probeert te behoeden, zal er toch een burgeroorlog losbreken in Riverdale. Roberto voorspelt een civil war tussen het noorden en het zuiden. En wie is er net een deel van het zuiden geworden? Precies: Jughead.

5. De relatie van Jughead en Betty staat op het spel

Gesproken over noord en zuid: dit wordt nog wel een dingetje voor de relatie van Jughead en Betty. Ongeacht dat ze elkaar beloven dat er niets zal veranderen tussen hen, is dit argument al verworpen aan het einde van seizoen 1 als Jughead een deel wordt van de Southside Serpents. Als dat maar goed gaat..

6. We gaan eindelijk kennis maken met Hiram

Hiram komt terug naar Riverdale en zal weer met Hermione en Veronica gaan wonen. Roberto heeft ook iets vrij gegeven over de relatie van Ronnie en Archie, want het verhaal gaat dat Hiram dit niet goed zal keuren. Hoezo niet Mr. Lodge? Dit is toch een top schoonzoon?!

Overigens zal Ross Butler, speelt Reggie Mantle, opnieuw gecast worden, omdat Ross weer speelt in 13 Reasons Why seizoen 2. De geruchten gaan dat Charles Melton deze rol op zich zal nemen, en eerlijk: minstens zoveel kijkplezier. Prima.

Kortom: genoeg om naar uit te kijken. Wanneer seizoen 2 van Riverdale van start gaat, is nog niet bekend. Nog heel even geduld.

In de tussentijd kan je deze serie mooi gaan kijken: Genieten: de Girlboss trailer is hier en de serie wordt je nieuwe verslaving

Reageer op artikel:
Spoiler: dit wil je alvast weten over seizoen 2 van Riverdale
Sluiten