Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 30 maart 2017

Thank god: Er komt een seizoen 2 van Riverdale

De producers van de hitserie Riverdale hebben fantastisch nieuws: we kunnen nog een seizoen lang genieten van Archie Andrews, Betty Cooper, Veronica Lodge en de andere inwoners van Riverdale. Genieten geblazen.

Eerder schreven we al over het feit dat de volgende aflevering pas 31 maart zal zijn, maar nu kunnen we pas echt weer lekker slapen. De serie komt namelijk ook met een seizoen twee en dat betekent dat er nog vele mysteries zullen worden opgelost in het kleine plaatsje.

Een verleden

Dat het dorpje Riverdale een spannend verleden heeft, zijn we al aan het ontdekken, maar het leuke is dat de serie zelf ook een verleden heeft. De serie is namelijk gebaseerd op een comic boeken reeks uit 1939. Hoe hebben ze deze serie zo lang voor ons achtergehouden?!

Wanneer het tweede seizoen van start gaat is nog even onbekend. Nu ben je gelukkig nog wel even voorzien. Je hoeft namelijk nog maar vier nachtjes te slapen en dan kan je alweer smullen van aflevering acht.

31 maart is het dubbel feest, want dan komt ook deze serie uit:PLL fans opgelet: Netflix’ nieuwe serie 13 Reasons Why is waar je op hebt gewacht

Reageer op artikel:
Thank god: Er komt een seizoen 2 van Riverdale
Sluiten