Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 aug 2017

Seizoen 2 van Riverdale wordt top want dit is de nieuwe Reggie

Mocht je een traantje hebben gelaten omdat Ross Butler niet meer terugkeert als Reggie, dan kun je nu onmiddellijk je ogen droog maken. Want er is een nieuwe Reggie gevonden en boy, hij is heel erg leuk.

Al snel nadat het eerste seizoen van Riverdale voorbij was, kondigde Ross aan dat hij niet langer in de huid van Reggie zou kruipen. Boehoe. Hij wilde immers meer focussen op zijn rol in 13 Reasons Why.

Gevolg: er moest een nieuwe Reggie worden gevonden. Meestal is het – we zeggen het maar gewoon – heel stom als een acteur ineens vervangen wordt door een andere acteur. Want hallo, dat is toch niet dezelfde persoon? Maar in dit geval ga je niet willen klagen.

De nieuwe Reggie wordt namelijk gespeeld door Chris Melton. Chris – volledige naam Charles – heeft nog geen super grote rollen op zijn naam staan. Maar je kunt hem misschien kennen van Glee en American Horror Story.

Anyway, hij is niet verkeerd om naar te kijken.

Yoga – Master Melton.

A post shared by Charles Melton (@_melton_) on

Domino's Resort 2017 Collection

A post shared by Camila Mendes (@camimendes) on

Worked at hollister. Wore flip flops. Spiked my hair. Sprayed cologne on clothes. 10 years later. In Hawaii. Shooting their campaign on a black beach.

A post shared by Charles Melton (@_melton_) on

? ? workout gear

A post shared by Charles Melton (@_melton_) on

Lees ook: YES! Dit is de datum waarop Riverdale seizoen 2 op Netflix zal starten

Reageer op artikel:
Seizoen 2 van Riverdale wordt top want dit is de nieuwe Reggie
Sluiten