Inga Stoit
Inga Stoit Life 17 jul 2018

Finally! Seizoen 6 van Suits is te bewonderen op Netflix, en dat is heerlijk

Wat duurde het toch lang, wachten op seizoen 6 van Suits. Het moment is eindelijk daar: de serie is weer verder te zien op Netflix. En oh-boy, dat maakt ons zo intens blij. We kunnen eindelijk weer wegzwijmelen bij Harvey Specter, Mike en Rachel. Dit is dan ook het eerste wat wij gaan doen vanavond.

Yes yes yes, seizoen 6 van Suits is finally beschikbaar op Netflix. Het duurde zo lang, het leek haast alsof het niet meer ging gebeuren. Eindelijk is het weer zo ver, dit wordt ongetwijfeld heerlijk bingewatchen. Hopelijk zitten er lekker veel afleveringen in dit seizoen, want van Suits krijgen wij nooit genoeg.

Seizoen 6

Sinds 13 juli kunnen wij weer massaal kijken naar Suits (op Netflix). En dat duurde me toch een partijtje lang. Seizoen 5 was heel lang het laatste wat wij konden zien, en dat terwijl de Amerikanen al klaar zitten voor seizoen 8. Vanaf 8 juli kunnen zij deze bewonderen op hun Netflix. En dat verschil vinden wij enorm jaloersmakend.

Suits

Gelukkig is Meghan Markle oftewel Rachel Zane, nog te bewonderen in seizoen 6 en 7. Onze heldin is tegenwoordig prinses en daardoor moest zij seizoen 8 helaas laten varen.

Dit offer voor de liefde begrijpen wij en we vinden het romantisch, maar tegelijkertijd wel heel vervelend voor ons. Katherine Heigl (van Grey’s Anatomy), neemt de rol op zich. En daar zijn wij heel benieuwd naar. Maar: nu eerst heerlijk genieten van het langverwachte seizoen 6.

Reageer op artikel:
Finally! Seizoen 6 van Suits is te bewonderen op Netflix, en dat is heerlijk
Sluiten