Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 15 april 2016

Seks op de werkvloer: ‘Hij was de kok, ik werkte in de bediening’

Seks op de werkvloer is iets waar elke vrouw wel eens over heeft gefantaseerd. Wekelijks vertellen wij de verhalen van vrouwen die van deze fantasie werkelijkheid hebben gemaakt. Deze week is Samantha aan de ‘beurt’ en dit is haar verhaal:

Samantha is een horecavrouw van 27. Ze werkt al vijf jaar in hetzelfde restaurant, maar ontmoette na drie jaar Stijn. Hij werkte in de keuken en gaf haar een ervaring om nooit te vergeten. Dit is het verhaal van Samantha en Stijn, vertelt door Samantha:

“Ik werkte al drie jaar in hetzelfde restaurant, toen hij zijn eerste dag had. Zijn naam was Stijn en hij werkte in de keuken. Ikzelf werkte in de bediening. Het was een groot bedrijf, waardoor het niet erg opviel als er nieuwe mensen in dienst waren.

Het was rond 11:00 uur ’s ochtends, toen hij een kopje koffie kwam vragen bij mij aan de bar. Hij stelde zich voor en zei dat hij moe was. Ik grapte dat ik wel even een opkikker in zijn koffie kon gooien. ‘Nou graag’, lachte hij. Normaal zou ik zoiets niet doen, maar iets in mij was een beetje rebels. Ik bracht hem zijn koffie en bleef staan om zijn reactie te zien. ‘Wat heb je hierin gestopt?’, vroeg hij fluisterend. ‘Grand Marnier’, fluisterde ik terug. Dit werd toen een gewoonte.

Maar de vonk was overgeslagen. Ik wilde hem.

Stijn had donker haar en groene ogen, een combinatie die ik altijd erg aantrekkelijk heb gevonden. Hij was ongeveer 1.90 meter en had een tatoeage van een pin-up op zijn rechterarm. We praatten nooit. Behalve het standaard ‘Alles goed?’ ‘Ja, met jou?’ praatje, als ik hem zijn speciale koffie bracht.

Het was een zaterdag, toen we elkaar in de kledingkamer tegenkwamen. Hij kwam net van het toilet en ik kwam net binnen om mijn werkkleding aan te trekken. We keken elkaar aan en ik weet niet wat er gebeurde. Hij zoende mij gewoon opeens. Uit het niets, totaal onverwachts. Maar ik kon niet ontkennen dat ik erg tot hem was aangetrokken was. Ik zoende terug. We hoorden de code van de deur ingetoetst worden (er zit een codeslot op) en hielden snel op. Maar de vonk was overgeslagen. Ik wilde hem.

Het duurde nog een week voordat we elkaar alleen tegenkwamen. Toen was het in de kelder, niet de kleedkamer. We keken elkaar aan, zonder iets te zeggen. Deze keer nam ik het initiatief en liep ik op hem af. Ik zoende hem en voordat ik het wist had hij mijn blouse losgeknoopt. ‘Niet hier’, zei ik. Ik wist dat er elk moment iemand binnen kon komen lopen. Ik nam hem mee, naar waar de bierfusten stonden en trok de deur achter ons dicht.

Maar ik denk er nog elke keer aan als ik het fust bier moet vervangen

Hij deed zijn schort af en ontknoopte zijn koksblouse. Ik trok mijn blouse en bh uit, terwijl hij mijn broek omlaag trok en mijn string opzij schoof. Hij draaide mij om en beet mij in mijn nek. Ik waarschuwde hem dat ik geen zichtbare plekken mocht hebben, omdat ik nog aan het werk was en niet wist hoe ik dat aan mijn collega’s uit kon leggen. Het was zo fijn. We hadden onwijs geile, wilde seks.

Toen we klaar waren kleedden we ons weer aan en liepen we na elkaar naar boven, alsof niets gebeurd was.

De volgende keer dat ik kwam werken vroeg ik waar Stijn was. De Chef vertelde toen dat zij een aanvaring hadden gehad en dat hij niet meer was komen opdagen. Ik had zijn nummer niet, ik wist niet eens zijn achternaam. Ik heb hem dan ook nooit meer gezien of gesproken. Maar ik denk er nog elke keer aan als ik het fust bier moet vervangen.”

LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Damon is de leraar waar iedere vrouw van droomt’

Reageer op artikel:
Seks op de werkvloer: ‘Hij was de kok, ik werkte in de bediening’
Sluiten