Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 13 mei 2016

Seks op de werkvloer: ‘Hij was eigenaar van het restaurant en had alle touwtjes in handen’

Seks op de werkvloer is iets waar elke vrouw wel eens over heeft gefantaseerd. Wekelijks vertellen wij de verhalen van vrouwen die van deze fantasie werkelijkheid hebben gemaakt. Deze week is Diana aan de ‘beurt’ en dit is haar verhaal:

Diana is een vrouw van 27, die bij een kinderdagverblijf werkt. Via een gemeenschappelijke vriend werd ze voorgesteld aan Samuel. Samuel is mede-eigenaar van een restaurant en muzikant. Hij is 38 jaar. De vonk sloeg gelijk over en ze gingen met elkaar op date. Na de eerste date nam Samuel Diana mee naar zijn restaurant, voor een tweede date, om te dineren. Diana werd toen het dessert.

“Ik vond hem echt heel leuk. Dat merkte ik doordat ik drie keer van outfit was gewisseld, voordat hij mij kwam halen. Onze eerste date was geweldig. We gingen ‘even’ een drankje doen, maar bleven tot sluitingstijd. Hij had zijn gitaar bij zich en heeft buiten nog een serenade voor mij gezongen. Ik was verkocht. Ik ben niet met hem mee naar huis gegaan, omdat ik niet met mannen naar bed ga op de eerste date. Always leave them wanting more.

‘Kan iemand ons zien?’, vroeg ik. ‘Maakt het uit?’, antwoordde hij

Toen hij mij eenmaal kwam halen voor die tweede date was ik heel zenuwachtig. Ik had besloten dat er deze keer misschien wel seks ging plaatsvinden, dus had ik mijn mooiste setje aangetrokken. Hij zag er geweldig uit. Hij is heel lang en ik houd van lange mannen. Hij had een zwart overhemd aan met een donkere spijkerbroek en mooie cognackleurige herenschoenen. Ik kon zien dat hij zijn best had gedaan.

We kregen echte VIP service, met chef’s menu en al. De bediening was uitstekend, wat niet vreemd was, want ze wilden natuurlijk indruk maken op de baas en zijn date. We waren twee flessen verder, toen de laatste tafel wegging. We zaten allebei met een cognacje, toen het personeel begon met opruimen. Toen uiteindelijk de afwassers zelfs klaar waren, zaten alleen wij er nog. Samuel had tegen de leidinggevende van de avond gezegd dat hij wel zou afsluiten. We bleven alleen over in zijn restaurant.

Ik liep naar de bar toe en deed alsof ik een cocktailshaker was. Ik liet bijna een fles wodka uit mijn handen vallen, maar Samuel kon er gelukkig om lachen. Hij liep naar de muziekinstallatie en zette muziek op. Het was hele harde, ingewikkelde jazz en ik keek hem een beetje vragend aan. ‘Grapje’, zei hij terwijl hij de muziek veranderde naar Marvin Gaye.

Het was maar goed dat ik op de bar zat, want ik had echt knikkende knieën

Hij kwam naast me staan en aaide mijn arm. ‘Koud?’, vroeg hij. Hij zag dat ik kippenvel had, maar het kwam niet van de kou. Die man gaf mij rillingen op de beste manier. ‘Een beetje’, zei ik. Ik merkte dat mijn stem trilde en ging rechtop staan. Ik wilde me niet laten kennen. Ik snapte niet waarom ik zo zenuwachtig was, normaal ben ik het type dat alle touwtjes in handen heeft.

Hij pakte mij bij mijn middel vast, tilde me op de bar en ging tussen mijn benen staan. ‘Nu zijn we op oogniveau’, zei hij en toen zoende hij mij. Hij kon geweldig zoenen, maar ik merkte dat ik toch niet op mijn gemak was. Ik wist niet of er camera’s hingen en of er iemand naar binnen zou kijken. Het restaurant had grote ramen.

‘Kan iemand ons zien?’, vroeg ik. ‘Maakt het uit?’, antwoordde hij. Hij keek zo stout dat ik een beetje moest lachen. ‘Wel als er camerabeelden van zijn’, zei ik. Hij keek me heel serieus aan en zei dat hij het nooit in zijn hoofd zou halen om mij te filmen. Toen lachte hij en kreeg hij weer die stoute blik in zijn ogen. ‘Behalve als je erom vroeg natuurlijk’, voegde hij eraan toe. Het was maar goed dat ik op de bar zat, want ik had echt knikkende knieën.

Ik heb alle controle uit handen gegeven

Hij schoof mijn jurkje omhoog en kon mijn slipje uit. Ik liet het maar gebeuren, ik had geaccepteerd dat hij totale controle over de situatie ging nemen en ik was daar helemaal oké mee. We hebben eerst op de bar gevreeën en toen tilde hij mij naar een tafel. Het was precies wat ik nodig had.

Sam en ik zijn nu drie jaar samen en elke keer als we in zijn restaurant eten, dan zitten we aan de tafel waar we die eerste keer gevreeën hebben. Het is trouwens niet bij één keer gebleven. Meerdere tafels hebben wat te verduren gehad.”

Wegens privacy redenen zijn de namen van Diana en Samuel gefingeerd.

Beautify is altijd op zoek naar de meest juicy verhalen over seks op de werkvloer. Heb jij ook zo’n verhaal en wil je die graag met ons delen? Mail dan naar: [email protected]

LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Ik deed het met de chirurg tijdens mijn co-schappen’
LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Damon is de leraar waar iedere vrouw van droomt’
LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Hij was de kok, ik werkte in de bediening’

Reageer op artikel:
Seks op de werkvloer: ‘Hij was eigenaar van het restaurant en had alle touwtjes in handen’
Sluiten