Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 16 okt 2019

Liefde op de werkvloer: ‘Ik was zijn assistente, maar ik kon me niet concentreren op werk’

Seks op de werkvloer is iets waar elke vrouw wel eens over heeft gefantaseerd. Wekelijks vertellen wij de verhalen van vrouwen die van deze fantasie werkelijkheid hebben gemaakt. Deze week is Senna aan de ‘beurt’ en dit is haar verhaal:

Senna is 28 jaar en werkt als assistente voor een casting director in Amsterdam. Tijdelijk komt een nieuw iemand invallen als casting director en toevallig is dat de knapste man die ze ooit gezien heeft. Dit is haar verhaal:

“Ik ontmoette hem op kantoor. Ik werkte voor een casting director als assistente, maar zij lag thuis wegens zwangerschapsverlof. Hij kwam binnen en ik dacht direct dat het iemand was die voor een programma kwam auditeren, zo knap was hij. Toen Eline, de grote baas, vertelde dat hij kwam invallen, wist ik echt niet wat ik moest zeggen. Ik had geen idee hoe ik me zou kunnen concentreren op werk, als er zo’n lekkere vent tegenover mij zat.

Ik schaamde me voor hoe puberaal ik deed als hij in mijn buurt kwam. Als hij iets tegen mij zei, begon ik vreemd te giechelen. Soms raakte ik zo afgeleid, dat als hij mij vroeg iets te doen, ik automatisch reageerde met ‘ja, natuurlijk’, terwijl ik helemaal niet had gehoord wat hij vroeg. Eline vroeg zelfs een keer één op één of er misschien thuis iets aan de hand was, omdat ik zo verstrooid overkwam en normaliter zo efficiënt ben.

Er kwam één of ander geluid uit mij, wat ik nog nooit eerder had gehoord

Het duurde een paar weken voordat ik weer terug in mijn gewone werkstijl was en hem normaal kon aanspreken, zonder raar te doen. Daar was ik heel blij mee, want mijn werk had er flink onder geleden. Maar we waren intussen een soort geoliede machine geworden. Totaal op elkaar ingespeeld. Eline deed bijna dansjes van vreugde als ze langs onze bureaus liep.

We hadden op een avond een casting. Het was een veel te lange avond geworden. Er kwamen in totaal 26 mensen auditeren. Toen om 21:00 uur de laatste wegging, waren we uitgeput, maar zeer tevreden. Hij zei iets, over dat hij opgelucht was dat de dag voorbij was en maakte een knoop van zijn overhemd los. Er kwam één of ander geluid uit mij, wat ik nog nooit eerder had gehoord. Ik maskeerde het met een hoest en kreeg een vuurrode kop. Hij vroeg of ik ook pizza wilde en bestelde toen voor ons beiden.

We aten onze pizza en raakten in gesprek. Ik was iets meer ontspannen. Hij bleek super interessant te zijn. Hij was van rijke komaf, maar hij wilde een ander soort leven en besloot zonder het geld van zijn ouders de wereld rond te backpacken. Dit soort verhalen maakten hem, tot mijn ergernis, nog vele malen aantrekkelijker.

Hij vroeg of hij mij mocht kussen

Hij maakte een opmerking, dat het zonde was dat we geen drank daar hadden staan. Ik wist dat Eline nog ergens een fles whiskey had verstopt. Ik kwam terug met een halve fles Oban en ging weer tegenover hem zitten. Hij vroeg of ik single was. Ik grapte dat mannen mij vaak leuk vinden tot ik mijn mond opendoe. Hij zei dat hij mij zelfs met open mond leuk vond. Ik dacht echt even dat ik flauw ging vallen.

Ik voelde dat dit gesprek een kant op ging, waar ik over fantaseerde sinds het moment dat hij het kantoor kwam binnenwandelen. In mijn fantasie was ik veel slanker en sexier en was mijn haar niet zo vettig. We hadden ieder een paar glaasjes op, toen hij zei: ‘Volgens mij heb jij helemaal niet door hoe sexy je bent’. Deze opmerking zorgde ervoor dat ik half stikte in mijn whiskey.

Hij lachte, stond op en kwam voor mij staan. Hij deed zijn handen op de armleuningen van mijn stoel en leunde voorover, met zijn gezicht dicht op de mijne. ‘Je hoeft niet bang voor mij te zijn’, zei hij. Waarschijnlijk zei hij dat, omdat ik compleet verstijfd mijn ogen zó ver had opengesperd, dat ik ze kon voelen uitpuilen. Hij vroeg of hij mij mocht kussen en ik reageerde met ‘Waar?’. Ik weet echt niet waarom ik dat heb gezegd, want ik bedoelde het zeker niet zoals het klonk. Hij kuste mij en dit was natuurlijk het moment dat ik mij realiseerde wat voor ondergoed ik die dag had aangetrokken. Een van mijn minst sexy onderbroeken, die ik al jaren had, met een gat erin.

Er bestaan gewoon mannen op deze aarde, die je moet gebruiken en weer terug moet geven aan het universum

Hij trok zijn eigen broek uit en mijn mond viel open, want deze man was niet voor niets zo zelfverzekerd. Hij trok in één keer mijn broek en lelijke onderbroek uit en klom bovenop me. Wij hadden seks. Waanzinnige seks. Twee keer. En dat allemaal bovenop de vergadertafel.

Toen ik de volgende dag op kantoor kwam, deed hij alsof er niets was gebeurd. Een keer kreeg ik een grijns, maar meer niet. Ik zei er maar niets over. Er bestaan gewoon mannen op deze aarde, die je moet gebruiken en weer terug moet geven aan het universum en dit was er één van. Ik weet ook niet of ik het aan zou kunnen om met een man te zijn die zó aantrekkelijk is.

Toen ik aan het einde van de dag het gebouw uit wilde lopen, kwam ik langs de beveiliger. Ik wenste hem een fijne avond en hij zei toen dat ik de volgende keer beter vunzige dingen in het magazijn kon doen, omdat daar geen camera’s hangen.

Wegens privacy redenen zijn de namen gefingeerd.

Beautify is altijd op zoek naar de meest juicy verhalen over seks op de werkvloer. Heb jij ook zo’n verhaal en wil je die graag met ons delen? Mail dan naar: [email protected]

LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Ik deed het met mijn oppasvader’

Reageer op artikel:
Liefde op de werkvloer: ‘Ik was zijn assistente, maar ik kon me niet concentreren op werk’
Sluiten