Renée
Renée | LinkedIn Love 2 apr 2019

Haha! Dankzij deze sekscalculator weet je of je onder of boven het seksgemiddelde zit

Mocht je jezelf óóit in je leven hebben afgevraagd of je een beetje rond het gemiddelde zit als het om seks gaat... Dit is je kans om er voor eens en altijd achter te komen. Of je nu een relatie hebt of vrijgezel bent, deze sekscalculator berekent het voor je.

Sekscalculator watte? Maak kennis met de Sex Machine. Deze tool is in het leven geroepen voor mensen die zich altijd hebben afgevraagd of ze meer of minder seks hebben dan anderen.

Sekscalculator

Hoe werkt de sekscalculator? Heel makkelijk. Je gaan naar de Sex Machine om vervolgens je leeftijd in te vullen. Maar niet alleen dat, ook hoe vaak je seks had in de afgelopen twaalf maanden en of het een vaste partner was of niet.

En dan? Dan wordt de data van veertien jaar erbij gepakt waarbij gekeken wordt naar het Amerikaanse gemiddelde. Eén ding valt in ieder geval op: oudere mensen hebben minder seks. Maar dan is de vraag, hoe oud is oud?

Anyway, probeer het uit. Natuurlijk gaat het erom dat jij seks hebt als jij dat wil. En je hoeft je niets aan te trekken van wat ‘normaal’ is. Maar interessant om te checken is het natuurlijk wel…

Reageer op artikel:
Haha! Dankzij deze sekscalculator weet je of je onder of boven het seksgemiddelde zit
Sluiten