Renée
Renée Nieuws 10 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Boogschutter meisjes! Dit zegt je horoscoop over je seksleven

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Boogschutter.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Boogschutter, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop juli: Boogschutter

Oehhhh, Boogschutter. Juli wordt een héél leuke maand voor jou en daarmee bedoelen we vooral je liefdesleven. Voor zowel de single als bezette Boogschutter staat er genoeg spannends op het programma.

Laten we beginnen met de vrijgezellen. Je was nooit zo van de eenmalige avontuurtjes, maar in juli lijkt alles anders. Eerlijk is eerlijk, je hebt natuurlijk een open geest. Normaal liet je die kant voor jezelf voor je relaties, maar deze maand niet.

Je hebt namelijk iemand ontmoet waar je je zó bij je op je gemak voelt dat je je grenzen durft te verleggen. Sowieso is je libido zó hoog dat je eerder wel dan niet seks hebt. Ook fijn voor de verandering.

Ook de Boogschutter in een relatie sekst de sterren van de hemel. Jij en je vriend zitten in een positieve flow en de seks lijkt niet op te kunnen. Je vraagt jezelf zélfs af of dit ooit ophoudt… En stiekem hoop je natuurlijk van niet.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: 10 x waarom Boogschutters de beste vriendinnen zijn

Reageer op artikel:
Boogschutter meisjes! Dit zegt je horoscoop over je seksleven
Sluiten