Renée
Renée Nieuws 5 jul 2018

Hé Kreeft, dit is jouw sekshoroscoop voor de maand juli

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Kreeft. Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Kreeft, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop voor een Kreeft in juli

Eén van de eigenschappen die mannen zo leuk aan jou vinden is dat je zo gepassioneerd en zorgzaam bent. Of het nu gaat om dromen najagen of seks. Je sekshoroscoop voor de maand juli gaat je daarom niet tegenvallen Kreeft. Dit wordt jouw maand.

Eerlijk is eerlijk, de maand begon je niet met heel veel seks. Maar dat is oké, want je hebt nog een paar weken over om het goed te maken. Eén ding is zeker: dat ga jij ook doen. Halverwege de maand ben je niet te stoppen en kun je nog maar denken aan je man, seks en een bed. Of op welke plek je het ook wil doen.

De passie spat er in juli af, Kreeft. Dit wordt trouwens meteen de maand waarin je je grenzen gaat opzoeken. Gelukkig ben je voorzichtig genoeg om te weten wanneer je die overschrijdt, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Eén tip, wees niet te onvoorzichtig als het gaat om onveilige seks. Als je het doet, doe het dan veilig.

Reageer op artikel:
Hé Kreeft, dit is jouw sekshoroscoop voor de maand juli
Sluiten