Renée
Renée Nieuws 6 jul 2018

Leeuw! Lees hier jouw sekshoroscoop voor de maand juli

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Leeuw.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Leeuw, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop voor een Leeuw in juli

Hoi Leeuw. Welkom bij je sekshoroscoop. Bereid je mentaal voor, want je seksleven is niet helemaal je-van-het deze maand. Waarom? Dat heeft te maken met een karaktereigenschap die weer boven water komt.

We hoeven er niet omheen te draaien, Leeuw. Je hebt een sterke persoonlijkheid en dat is wat een man ontzettend aantrekkelijk aan je vindt. Maar in juli werkt dit je tegen. Je gaat botsen met de man waarmee je het bed deelt.

Maar niet getreurd. Je hoeft niet de hele maand droog te staan. Zodra je eindelijk realiseert dat je gedrag niet door de beugel kan, geef je dit toe en maak je het goed. Dus vergeet niet om je arrogantie opzij te zetten, want dan komt je leiderschap goed van pas in de laatste week van juli.

Je hebt namelijk iets goed te maken en dat doe je door de leiding te nemen tussen de lakens. En daar ga je je lover heel blij meemaken. Sterkte, nog even.

Reageer op artikel:
Leeuw! Lees hier jouw sekshoroscoop voor de maand juli
Sluiten