Renée
Renée Nieuws 2 jul 2018

Ram, opgelet! Dit is jouw sekshoroscoop voor de maand juli

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Ram. Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Ram, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop voor een Ram in juli

Eén van de eigenschappen van een Ram is dat je altijd actief bent. Ook tussen de lakens. Maar wat houdt dat in voor de maand juli? Je sekshoroscoop is je semi-goed gezind, want je gaat de komende weken allesbehalve stilzitten.

Dat betekent trouwens niet dat je na iedere vrijpartij voldaan bent. Het feit dat je snel verveeld bent gaat jou tegenwerken. Je voelt steeds vaker aan dat je niet helemaal tevreden bent met je seksleven.

Seks moet voor iedereen leuk blijven, dus ook voor jou. Hoe ga je dit oplossen, Ram? Om volgende maand een goede sekshoroscoop tegemoet te gaan is het belangrijk om te communiceren. Je gaat merken dat dít één van je reddingen wordt.

Door simpelweg te communiceren hoe de ander jou kan pleasen (in plaats van alleen andersom) eindig je juli verrassend goed. Halverwege maand heb je door je verveling een dipje, maar door open te zijn over wat jíj wilt ga je vlammend augustus in.

Reageer op artikel:
Ram, opgelet! Dit is jouw sekshoroscoop voor de maand juli
Sluiten