Renée
Renée Nieuws 9 jul 2018

Bereid je voor op een leuke maand, Schorpioen: dit is jouw sekshoroscoop voor juli

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Schorpioen.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Schorpioen, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop juli: Schorpioen

Mensen vinden één eigenschap heel fijn aan een Schorpioen. Dat is je spontane karakter. Je merkt in juli dat je spontaniteit je veel gaat opleveren. Juist omdat je eerder geneigd bent om ja in plaats van nee te zeggen, ga je heel wat meemaken.

Vrijgezellen let op, je komt mannen tegen die niet het beste met je voor hebben. Gelukkig weet je het kaf van het koren te scheiden en voel je goed aan wanneer iemand misbruik van je maakt en je aan het lijntje houdt.

De Schorpioen in een relatie kan deze maand niet goed met tegenslagen omgaan. Onthoud dat je relatie niet altijd goed kan gaan. Een ruzie hier en daar hoort erbij. Maar jullie weten het op te lossen, waardoor jullie na een week weer de sterren van de hemel seksen.

Tip: durf mee te gaan met de spontane dingen die op je pad komen. Je ziet na deze maand hoe goed je dat heeft gedaan.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Dit is de duistere kant van een Schorpioenen persoonlijkheid

Reageer op artikel:
Bereid je voor op een leuke maand, Schorpioen: dit is jouw sekshoroscoop voor juli
Sluiten