Renée
Renée Nieuws 11 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Fiet-fieuw! Wat het sterrenbeeld Steenbok zegt over je seksleven

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Steenbok.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Steenbok, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop juli: Steenbok

De vrijgezelle Steenbok gaat een droge juli tegemoet, terwijl het voor de Steenbok in een relatie juist een stuk beter gaat. Jouw karaktereigenschappen hebben deze maand namelijk bijzonder veel invloed op je seksleven.

Goed, een droge periode dus. Op de één of andere manier wil het maar niet lukken in de liefde. Dat is oké. Na je slechte ervaringen is het juist goed om even afstand te nemen van de mannen. Je bent nu eenmaal niet zo’n flexibel persoon in een relatie.

Maar hé, gelukkig zijn er speeltjes waarmee je wél aan je trekken komt. Voor de Steenbok in een relatie is dit een heel andere sekshoroscoop.

Vooral omdat jij jezelf niet te serieus neemt gaat je relatie nu beter dan eerder dit jaar. En oké, je libido gaat niet door het dak, maar jullie hebben wél fijne seks. Sterker nog, jullie halen attributen erbij om de temperatuur in de slaapkamer te laten stijgen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Deze 5 mannen passen het allerbeste bij de Steenbok vrouw

Beeld: Getty Images

Reageer op artikel:
Fiet-fieuw! Wat het sterrenbeeld Steenbok zegt over je seksleven
Sluiten