Renée
Renée Nieuws 3 jul 2018

Oeh la la, Stier: Dit is jouw sekshoroscoop voor juli

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Stier.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Stier, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop voor een Stier in juli

Mensen vinden het fijn om bij jou in de buurt te zijn. Waarom Stier? Omdat je zo gul bent. Daarom wordt juli voor jou een chille maand als het gaat om je sekshoroscoop.

Juist omdat je vrijgevig bent vind je het niet erg om te geven. In de breedste zin van het woord. Deze maand weet jij jouw lover bijzonder goed te pleasen met je orale skills. Dat werpt zijn vruchten af, want hierdoor zijn jullie allebei behoorlijk hitsig.

Je hebt niet iedere dag de behoefte om het bed te laten schudden. Maar dat geeft niet, want de keren dat je seks hebt zijn werkelijk fantastisch. Juli is misschien wel dé seksmaand van het jaar voor jou, dus vergeet niet om ervan te genieten.

Er is één ding dat je dwarszit. Je houdt er niet van om gedwongen te worden. Vergeet daarom niet om je grenzen aan te blijven geven. Je krijgt deze maand een verzoek waar je liever nee tegen zegt…

Reageer op artikel:
Oeh la la, Stier: Dit is jouw sekshoroscoop voor juli
Sluiten