Renée
Renée Nieuws 4 jul 2018

Hallo, Tweelingen! Lees hier jouw sekshoroscoop voor juli

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Tweelingen.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Tweelingen, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop voor Tweelingen in juli

Dat je zo veelzijdig bent komt jou vaak goed van pas, Tweelingen. Maar deze maand niet. Ondanks het lekkere weer – hallo, hoog libido – is jouw seksleven niet je-van-het in juli.

Het zit even niet mee in de liefde. De vrijgezelle Tweelingen heeft problemen met haar date, terwijl de Tweelingen in een relatie een dipje hebben. Je begrijpt het al, dat is niet per se bevorderend voor je seksleven.

Maar laat je niet uit het veld slaan door de sekshoroscoop van juli. Er breken betere tijden aan, maar je moet er wel iets voor doen. Dat je weleens egoïstisch bent is namelijk één van de redenen dat dit niet jouw maand is op seksueel vlak.

Vergeet niet dat Tweelingen communicatief ingesteld zijn. Het is mega cliché en je hebt het al vaak gehoord, maar communiceren is de sleutel tot succes. Sta wat positiever in het leven, wees liever en geef een beetje. Dan sluit je de maand spetterend af.

Reageer op artikel:
Hallo, Tweelingen! Lees hier jouw sekshoroscoop voor juli
Sluiten