Renée
Renée Nieuws 12 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Oh hallo! Het seksleven van een Waterman is top als je het sterrenbeeld mag geloven

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Waterman.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Waterman, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop juli: Waterman

Dromerige Waterman, jij bent in juli heel blij. Het gaat zo goed in de liefde dat je sekshoroscoop alleen maar positief kan zijn. Komt ‘ie:

Laten we beginnen met de vrijgezelle Watermannen. Deze maand ontmoet je een man die jou compleet in de war maakt. Op een goede manier. Je geeft je ziel en zaligheid sneller dan je normaal zou doen. Bereid je voor op véél seks, want van deze vlam krijg je geen genoeg.

De Waterman met een vriend heeft óók een goede maand. Je bent enorm aan het dromen over jullie toekomst samen en zodra die dromen worden beantwoord zijn jullie nog gekker op elkaar. Jullie experimenteren wat af tussen de lakens, waardoor je zeker weet dat hij het is voor jou.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Waarom je zo’n goede vriendin bent op basis van je sterrenbeeld

Beeld: Getty Images

Reageer op artikel:
Oh hallo! Het seksleven van een Waterman is top als je het sterrenbeeld mag geloven
Sluiten