Renée
Renée Nieuws 7 jul 2018

Nieuwe maand, nieuwe sekshoroscoop: Dit is wat een Maagd staat te wachten

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Maagd.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Maagd, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop voor een Maagd in juli

Reken op een rustige maand, Maagd. Eén van je goede en slechte eigenschappen is dat je perfectionistisch bent. Op liefdesgebied werkt dit je tegen. Je moet er rekening mee houden dat niet iedereen in het leven staat zoals jij.

Dit vertaalt zich door naar je seksleven. Of laten we het zo zeggen, het is geen vruchtbare maand voor je. Dat komt niet alleen omdat je de lat voor een man super hoog legt, maar ook omdat je niet heel lekker in je vel zit.

Neem afstand van alles wat je stress veroorzaakt, ook als het je vriend of crush is. Door nu tijd voor jezelf te nemen wordt augustus voor jou een stuk leuker. Houd dat in je achterhoofd, betere tijden breken aan.

Tip: plan dates in. Je merkt dat je dan weer meer naar elkaar toegroeit, wat leidt tot fijnere seks. Ga eropuit in plaats van bankhangen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Dit zegt je horoscoop over op wat voor mannen je valt

Reageer op artikel:
Nieuwe maand, nieuwe sekshoroscoop: Dit is wat een Maagd staat te wachten
Sluiten