Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 8 juli 2018

Weegschaal, lucky you! Dit is wat de sterren over jouw seksleven zeggen deze maand

Een nieuwe maand betekent dat het tijd is voor een nieuwe sekshoroscoop. Ben je benieuwd wat de maand juli voor jou in petto heeft? Dit is wat de sterren over jou te zeggen hebben, Weegschaal.

Een verstandige meid is op alles voorbereid. Daarom is het wel zo fijn om te weten of jouw sekshoroscoop het beste met je voor heeft in de maand juli. Weegschaal, dit is hoe jouw maand eruitziet.

Sekshoroscoop voor een Weegschaal in juli

Je hebt een mindere eigenschap waar je als vrijgezel iets aan hebt: oppervlakkig zijn. Want ja, soms heb je geen zin om de diepte in te gaan. Daarom is casual seks jou op het lijf geschreven. Drie keer raden wat jij gaat doen deze maand…

De vrijgezelle Weegschaal vermaakt zich in juli namelijk uitstekend. Dat internetdaten heb je inmiddels zó onder de knie dat je de ene na de andere knapperd aan de haak slaat. Voorlopig heb je geen zin in iets serieus en weet je wat? Dat is helemaal prima.

Voor de Weegschaal in een relatie is het een stabiele maand. Klinkt saai, maar is fijn. Je relatie kent de laatste tijd wat hobbels, maar jullie lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben. Hierdoor voelt de seks superfijn aan. Geen kinky praktijken deze maand, maar liefdevolle seks.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: 7 x waarom Weegschalen de beste partner zijn voor een lange relatie

Reageer op artikel:
Weegschaal, lucky you! Dit is wat de sterren over jouw seksleven zeggen deze maand
Sluiten