Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 dec 2017

Leukste giveaway ooit: Win een spannend speeltje om cadeau te geven aan je bestie

Met Kerstmis in aantocht zoek je misschien nog iets om je beste vriendin mee te verrassen. Of misschien vind je het sowieso leuk om haar blij te maken. En nu kun je haar euforisch blij maken, want wij hebben de leukste giveaway ooit (al zeggen we het zelf).

Hete winactie: geef je bestie een seksspeeltje cadeau

Misschien is je beste vriendin al een tijdje single en mag ze best wat meer plezier maken tussen de lakens. Of misschien heeft ze wel een relatie, maar gun je haar gewoon een verzetje.

Hoe dan ook, maak je beste vriendin blij en doe mee met deze winactie. Want als je wint kun je haar een pakketje met een seksspeeltje cadeau geven. Oelala.

Tag je bestie

We mogen vijf keer een pakketje weggeven van EasyToys.nl. Maak daarom je bestie gelukkig en doe mee.

De pakketjes bestaan uit drie producten van EasyToys.nl. Een kleine vibrator, glijmiddel en een toy cleaner.

Meedoen is simpel. Volg Beautify op Facebook, tag je beste vriendin in onze Facebookpost en vertel erbij waarom je haar dit hete pakketje gunt. En wie weet ligt er straks een seksspeeltje onder haar boom…

Easytoys.nl

Psst, mocht je voor jezelf ook gewoon een leuk speeltje willen bestellen om de kerst wat spannender te maken, dan is EasyToys.nl jouw webshop. Wat je hier ook bestelt, het wordt discreet verpakt en bezorgd. Echt niemand zal doorhebben wat jij voor spannend pakketje je hebt besteld. De bezorging is razendsnel en je kunt achteraf betalen bij EasyToys.nl.

Ben je zelf ook in de mood gekomen? Lees dan dit 😉 Review: Ik droeg een vibrerend eitje naar een verjaardag en gaf mijn vriend de afstandsbediening

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Leukste giveaway ooit: Win een spannend speeltje om cadeau te geven aan je bestie
Sluiten