Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 feb 2018

6 x seksspeeltjes die beter zijn dan seks zelf

Ben je op Valentijnsdag alleen? Nou, dat komt hartstikke goed uit. Want dan kun je de tijd van je leven beleven met jezelf. En met deze seksspeeltjes. Want deze zes speeltjes zijn gewoon beter dan seks.

Als je dacht dat niets een man kon overtreffen in bed, dan ga je daar misschien toch nog een keer over nadenken. Want ten eerste: met sommige mannen heb je gewoon geen connectie in bed. En ten tweede: jij kent je eigen lijf toch echt het beste.

Ben je er daarom klaar voor om te genieten in bed, met jezelf? Dan raden we deze seksspeeltjes aan van EasyToys.nl. Want met deze toys heb je gegarandeerd een toptijd.

1. Stotende Butterfly Vibrator

Als je echt klaar bent met mannen, neem dan deze vibrator. Dan ben je binnen no time echt klaar. (Sorry, foute woordgrap, maar we konden het niet laten).

In tegenstelling tot sommige manspersonen weet de Butterfly-vibrator wél precies hoe hij je moet verwennen. De vibrator maakt automatisch een pulserende beweging, zoals je kunt zien in deze video.

Wel op eigen risico deze vibrator, want de kans bestaat dat je nooit meer een man wil.

2. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Alleen al vanwege de rosé-gouden kleur, zou je de Satisfyer vibrator al in huis willen halen. Als je denkt, ‘wat een gekke vibrator, wat moet ik hier mee, het lijkt wel op een gezichtsborstel?’ Nou, het is een luchtdruk-clitorisstimulator.

Het speeltje stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven, zonder direct contact te maken met de huid.

Je kunt met dit speeltje in je eentje een toptijd hebben. Of samen met je lover. Want je stimuleert alleen je clitoris, waardoor je ook nog seks kunt hebben tegelijkertijd. Win-win.

3. Her Clit Kit – Clitoris-massagesetje

Mocht je je nog een beetje onwennig voelen met seksspeeltjes, dan is dit setje misschien wat voor jou. Zoals de reviews onder het product aangeven: ‘Dit pakket is echt superhandig voor beginners’.

Iemand anders zegt: ‘Naar binnen gebracht en mijn g-spot eens heerlijk verwend.’

Dit wil je.

4. Roze lipstick-vibrator


Mocht je een beetje exhibitionistisch zijn aangelegd en wel houden van een potje seksen op openbare plekken, dan wil je misschien ook wel eens op onverwachte momenten jezelf naar een hoogtepunt brengen. You dirty girl.

Deze vibrator is waarschijnlijk ideaal voor je. Want hij ziet eruit als een lipstick. En hij is superstil. Niemand zal doorhebben hoe jij jezelf verwent.

5. Unicorn Wand Vibrator

Een unicorn! Hier krijg je sowieso magische orgasmes van. Het is een krachtige vibrator waardoor je slaapkamer een soort sprookjesbos wordt. Als je begrijpt wat we bedoelen.

Het eenhoorn-gedeelte is overigens een opzetstuk. Als je de kop eraf haalt, kun je de vibrator ook gebruiken voor massages. Kun je altijd nog zeggen dat het een massagestaaf is, als je moeder ‘m ineens vindt in je nachtkastje…

6. Better Together Valentijnsbox

Als je Valentijnsdag wel gaat vieren met een manspersoon, dan ga je een leuke tijd tegemoet met de Better Together Valentijsbox. In de doos zitten maar liefst twaalf spannende toys en accessoires. Denk aan: seksdobbelstenen, een massagekaars en vaginaballetjes. Maar natuurlijk ook condooms en vibrators.

EasyToys.nl

Maar dit is niet alles, EasyToys heeft nog meer Valentijnsspeeltjes. Want de webshop met speeltjes voor volwassenen, weet wel hoe jij 14 februari het beste kunt doorbrengen…

Alle acties zie je hier.

(Psst: Je hoeft niet bang te zijn dat je huisgenoten of buren ontdekken wat je hebt besteld. Want alles wordt discreet verpakt).

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
6 x seksspeeltjes die beter zijn dan seks zelf
Sluiten