Jorine Beemster
Jorine Beemster Love 25 dec 2018

Handig na het kerstdiner: Deze seksstandjes zijn geschikt voor een volle maag

Kerstavond met je lover begint natuurlijk met een uitgebreid driegangendiner. Maar na het grand dessert staat er nog iets veel beters te wachten: een wilde nacht. Zit een volle maag jullie in de weg? Haak niet af want er zijn nog voldoende creative seksstandjes over.

Seksstandjes voor een volle maag

Zodra jullie bovenop elkaar klimmen komen jullie er achter dat je net iets te veel hebt gegeten. Laat je foodbaby de pret niet drukken. Er zijn genoeg manieren om alsnog een spannende nacht te beleven.

Steek je handen maar uit de mouwen

Een goede vrijpartij kan ook uit wat duw en trek-werk bestaan. Ga daarom zij aan zij liggen voor een potje gesynchroniseerd handarbeid. Terwijl jij hem gek maakt met je hand, krijg je hetzelfde terug. Wie weet waar het toe leidt als het eten wat meer gezakt is.

Minimale inspanning en maximaal genot

Is ook het bewegen van je hand net iets te veel voor jouw opgeblazen buik? Ga dan voor minimale inspanning en maximaal genot door het nachtkastje eens open te trekken. Zoek wat spannends uit en laat de speeltjes het zware werk doen.

Natafelen

Als je na het eten toch rond de keukentafel hangt, maak dan gebruik van de situatie. Dus schuif de borden, pannen en versiering maar opzij en duw je billen op de rand van het keukenblad of de tafel. Leun achterover en steun een beetje op je ellebogen. Klem je benen om hem heen voor extra grip en kantel je bekken voor meer stimulatie.

Lekker lepelen

Kies je er toch voor om wél all the way te gaan, dan is lepelen de ideale positie. Als vrouw ben je natuurlijk de kleine lepel waardoor je buik alle ruimte heeft. Gebruik een speeltje voor meer (en gemakkelijk) genot. Na de seks kunnen jullie in dezelfde positie in slaap vallen. Zo lief.

Jouw horoscoop verraadt je favoriete seksstandje

Reageer op artikel:
Handig na het kerstdiner: Deze seksstandjes zijn geschikt voor een volle maag
Sluiten