Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 6 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez onthult wanneer haar beautylijn Rare Beauty wordt gelanceerd

In februari dit jaar maakte Selena Gomez via Instagram bekend dat ze haar eigen beautylijn zou lanceren. Het zou Rare Beauty gaan heten, vernoemd naar haar album wat in januari uitkwam. Ze vertelde dat ze al twee jaar werkte aan het speciale project en dat het deze zomer eindelijk zo ver zou zijn, maar een specifieke datum was nog niet bekend. Tot nu.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Vanaf 3 september zal Rare Beauty verkrijgbaar zijn bij Sephora. We praten je bij.

Beautylijn van Selena Gomez

Begin dit jaar kregen we te horen dat Selena Gomez – net als meerdere celebrities – een eigen beautylijn zou beginnen. Rare Beauty zou gaan om het omarmen van jezelf. Iets wat goed bij de celebrity past, want ze is vaker kritisch op het schoonheidsideaal dat door social media wordt geschept.

Sinds januari konden we in een video en via het Instagram-account wat voorproefjes van de beautylijn van Selena Gomez zien met onder andere verschillende lipkleuren en een oogschaduw, maar het bleef onduidelijk welke producten nou precies bij de lijn zouden horen.

Rare Beauty

Inmiddels is er al wat meer bekend en weten we dat Rare Beauty vanaf 3 september online wordt gelanceerd én vanaf dan verkrijgbaar is bij de Sephora-winkels.

Toen Selena Gomez bekendmaakte dat de beautylijn eraan zou komen, startte ze ook een open casting call om mensen te werven die graag een rol zouden spelen in de campagnes. Op haar 28ste verjaardag lanceerde ze ook het Rare Impact Fund om honderd miljoen dollar op te halen om geestelijke gezondheidszorg te faciliteren aan achtergestelde gemeenschappen.

Gomez is de lijn begonnen omdat we leven in een tijd waarin alles draait om looks. “It’s all about how you look in a lot of ways and that can be exciting and fun but it can also be a bit dangerous. I wanted people to feel like makeup is something you can enjoy — it’s not something that you need. And I felt like that’s kind of who I am,” zegt ze in de video.

Zou Rare Beauty op den duur ook een skincare-lijn krijgen? Rihanna’s Fenty Skin is inmiddels gelanceerd, evenals Kylie Skin.

Reageer op artikel:
Selena Gomez onthult wanneer haar beautylijn Rare Beauty wordt gelanceerd
Sluiten