Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 december 2017

Ideaal: Met deze gadget blijft je viervoeter eindelijk stilzitten voor een foto

Een selfie maken met je hond is altijd een hele opgave. De beestjes kijken steeds de verkeerde kant op en blijven niet stil zitten. Maar met dit kleine dingetje zijn deze struggles verleden tijd en is je volgende fotoshoot met je viervoeter binnen no time gepiept.

Een selfie met je hond maken, is niet binnen drie tellen gebeurd. Het beestje blijft nóóit stilzitten. Als je na een uur eindelijk een goed shot hebt, is het de tijd en moeite meer dan waard geweest. Maar het kan veel makkelijker. En sneller.

Zo maak je de perfecte selfie met je hond

Een goede shot met je viervoeter maak je binnen één minuut met de zogeheten Flexy Paw. Het is een idee van een Amerikaanse vriendengroep en is inmiddels de wereld aan het veroveren. Het is een pootje dat je op de bovenkant van je smartphone klikt. Het pootje zelf is een soort wasknijper waar je een lekkere snack voor je hond tussen kan knijpen. Zo houd je de aandacht van je hond wel even vast.

Het werkt echt. En dit filmpje is het bewijs:

En als je eenmaal een goed shot hebt gemaakt, is het wel zo eerlijk om je hond te belonen met dat snackje. Je hond heeft immers een paar minuten stil gezeten en naar niks anders gezeten. Een hele opgave voor zo’n beestje.

En met dit apparaat druk je foto’s af: Verlanglijstje: Deze compacte printers drukken alle mooie foto’s van je tellie af

Paw Champs

Reageer op artikel:
Ideaal: Met deze gadget blijft je viervoeter eindelijk stilzitten voor een foto
Sluiten