Deze vrouw verloor 50 kg door haar selfie verslaving

Een 35-jarige vrouw uit IJsland heeft maar liefst 50 kilo verloren door selfies op het internet te posten:

Eva Rut Gunnlaugsdottir uit Reykjavik woog vorig jaar ongeveer 120 kilo toen ze besloot dat ze flink wat gewicht wilde verliezen. Ze was vele kilo’s aangekomen na twee zwangerschappen. Eva was zo onzeker over haar uiterlijk dat ze besloot gezonder te gaan leven en de progressie vast te leggen.

Het maken van selfies motiveerde Eva om gezonder te gaan leven. Ze schaamde zich continu voor de selfies die ze online postte, maar ze gebruikte die schaamte om door te blijven zetten: ‘De eerste postte ik als een soort grap. Ik voelde me erg slecht over mezelf en ik zag er ook slecht uit. Maar ik dacht dat als ik verandering zou zien in de foto’s, dat het me zou kunnen helpen door te zetten.

Iedere keer als Eva zin had in chocola, keek ze naar eerdere selfies. Dit gaf haar energie en herinnerde haar eraan waarom ze was begonnen met het posten van de foto’s. ‘Mijn vrienden herinnerden mij eraan hoe groot het verschil was tussen de foto’s. Dat gaf mij wilskracht.’

En óf het haar wilskracht gaf. Eva is in totaal 50 kilo afgevallen, wat haar nu op een gewicht brengt van 69 kilo. Ze voelt zich energieker en gezonder dan ooit. Petje af, Eva.

Reageer op artikel:
Deze vrouw verloor 50 kg door haar selfie verslaving
Sluiten