Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Seks 11 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Oehlala – Deze 3 sterrenbeelden houden wel van een potje sexting

Niet iedereen voelt zich even thuis in de wereld van sexting. Steenbok en Ram zijn niet de meest sensuele sterrenbeelden en zullen bijvoorbeeld best ongemakkelijk worden wanneer er sexy vragen op hen worden afgevuurd. Kreeft en Vissen vinden het ook maar wat lastig om hun verlangens en fantasieën te delen. Maar er zitten er zeker wel wat sensuele sterrenbeelden tussen.

De meest sensuele sterrenbeelden die van sexting houden, zijn degenen die het heerlijk vinden om hun verlangens te delen en daarin steeds iets meer de grens op te zoeken

Sensuele sterrenbeelden

Misschien heb jij al wel een type waar jij 100% op valt (denk aan die stoere Schorpioen of een avontuurlijke boogschutter) maar think twice. De volgende drie sensuele sterrenbeelden moet je nog maar eens goed in overweging nemen wil je ‘sexting-avonturen’ beleven.

1. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Wanneer jij zin hebt in drama, passie en overweldiging swipe dan vooral naar rechts bij een Leeuw. De ‘sexting-gesprekken’ met een Leeuw zijn gegarandeerd Oscar-waardige scenarios over wat ze allemaal wel niet met je willen doen (inclusief een pikant kiekje ;-)). Klinkt goed, toch? Leeuwen zijn over het algemeen best ijdel, maar hey so what? Als ze er daardoor oogverblindend uitzien, hoor je ons niet klagen.

2. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Er hangen altijd veel sensuele vibes om Weegschalen heen, dit komt doordat Weegschalen worden geregeerd door Venus. Ze zullen je altijd lieve, zachte berichtjes sturen. Zelfs als je elkaar pas een week kent, zorgen zij (door middel van de sensuele sexting) ervoor dat jij alleen maar meer en meer wilt. Daarnaast is de Weegschaal erg kunstzinnig. Wanneer jij dus op zoek bent naar een kunstzinnige naaktfoto of een mooi gecompenseerde lingeriefoto, weet je wat je te doen staat. Swipe dan snel naar rechts bij een Weegschaal.

3. Stier (20 april – 20 mei)

Het sterrenbeeld Stier wordt ook geregeerd door Venus en is zelfs nog een stukje sensueler dan de Weegschaal. Je kunt wel zeggen dat een Stier het meest sensuele sterrenbeeld ever is. Stieren houden van een romantische setting, denk hierbij aan lange kaarsen, mooi ondergoed en champagne maar de stier heeft ook zeker een andere kant. Dit sterrenbeeld houdt intens van vurige sekspartijen waarbij hij of zij uren de tijd voor je wil nemen.

Wanneer jij met een Stier aan het ‘sextingen’ bent, zal jij heerlijke berichten krijgen over innige omhelzingen, heerlijke smaken en hemelse geluiden. Houd jij dus van poëzie gemixt met sexting? Dan ben jij bij een Stier aan het juiste adres.

Lees ook: Juni 2020 is de meest romantische maand voor deze 3 sterrenbeelden

Reageer op artikel:
Oehlala – Deze 3 sterrenbeelden houden wel van een potje sexting
Sluiten