Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 dec 2016

Omg! Deze fancy Sephora Monopoly wil je nú met je girl squad spelen

Monopoly is een spel dat nooit maar dan ook nooit verveelt. Door het succes van het spel zijn er inmiddels ontelbaar veel andere versies op de markt gekomen. Zo kun je het spel onder meer spelen in Disney-stijl en met een Amsterdams tintje. En ook voor alle competitieve beautylovers is er nu een variant te koop.

Een spel waar mascara’s, lippenstiften, oogschaduw en eyeliners centraal staan, zie je niet vaak. Maar het is er wel degelijk. Deze Sephora Monopoly bijvoorbeeld.

Sephora Monopoly

Het spel wordt helaas niet geleverd met echte make-uppies van het prachtmerk, maar dat mag de pret niet drukken. Want let op; je gaat naar de gevangenis als je een bad hair day hebt, je kunt een shopsessie winnen (in het spel) en je betaalt alles met Beauty Bucks. Oehh.

En het gaat er nog iets anders aan toe. Je koopt geen huizen of hotels, maar je bouwt als het ware je eigen Sephora-empire met een winkels die alles erop en eraan hebben. Net zoals in het echte leven, ga je zorgen voor zoveel mogelijk Sephora-producten, goed personeel en voor water, licht en elektriciteit.

Het spel koop je hier voor honderd euries. Als beautyfan kan je deze toch eigenlijk niet laten liggen, toch?

Dit spel is ook leuk om met je girls te spelen: Haha! Bij dit drankspel krijg je dilemma’s voorgeschoteld en het is hi-la-risch

Reageer op artikel:
Omg! Deze fancy Sephora Monopoly wil je nú met je girl squad spelen
Sluiten